Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Έκθεση Δεκέμβρης 1944.Δείτε την ιστορία του ματωμένου Δεκέμβρη σε φωτογραφίες.

Κ.Κ.Ε -  Έκθεση Δεκέμβρης 1944

ΠΑΜΕ : Oργάνωση της πάλης για να μην υλοποιηθούν τα βάρβαρα μέτρα !


ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι
Νέες και νέοι,
Καμιά άλλη ανοχή-καμιά άλλη αναμονή
Οι περισσότεροι χώροι δουλειάς μετατρέπονται σε αντεργατικά κάτεργα. Και εκεί που ακόμα αυτό δεν έχει συμβεί είναι ζήτημα χρόνου οι εργοδότες να προσπαθήσουν να επιβάλλουν τα αντεργατικά και βάρβαρα μέτρα που ψήφισαν και ψηφίζουν οι πολιτικοί τους υπάλληλοι στην ευρωπαϊκή ένωση και στην κυβέρνηση κατά τις απαιτήσεις τους.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ : Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.


Αλέκα Παπαρήγα: 45% πρέπει να είναι η φορολογία των κερδών όχι των φυσικών προσώπων

Κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα περί κυβερνητικών σχεδίων για φορολόγηση των εισοδημάτων από 25.000 ευρώ και πάνω με συντελεστή 45%, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:
«Εμείς το 45% λέμε ότι πρέπει να είναι η φορολογία των κερδών, τα φυσικά πρόσωπα δεν μπορεί να φορολογούνται με ένα τέτοιο ποσό, που σημαίνει ότι ό,τι έχει μείνει, τα ψίχουλα που έχουν μείνει από το μισθό, θα τα πηγαίνουμε στην εφορία.

Ο λαός να απομονώσει τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.Επίκαιρο άρθρο του Ριζοσπάστη.


Ο λαός να απομονώσει τα φασιστοειδή

Παπαγεωργίου Βασίλης
Πατώντας στο έδαφος που έχει στρώσει η πολιτική της κυβέρνησης, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις προκλήσεις ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα, απεργούς και ανέργους, δείχνοντας το πραγματικό, αποκρουστικό πρόσωπό της ως μακρύ χέρι του συστήματος, ενάντια σε όποιον αγωνίζεται για την ανατροπή του. Και αυτές τις μέρες βρήκε απέναντί της το οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα να της φράζει το δρόμο, να διώχνει τους φασίστες όπου τους συναντάει.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΗΣΤΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ!.Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο που λέει και το λαϊκό ρητό ή αδίστακτος πολιτικός απατεώνας; Το ερώτημα αφορά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πανηγυρισμούς του περί της δήθεν επίτευξης θριάμβου στο Γιούρογκρουπ της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη αναφορικά με το ελληνικό δημόσιο χρέος.

Γιούχα και ένταση στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ! Αποδοκίμασαν έντονα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ,σύνεδροι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α !


Ανέβηκαν οι τόνοι  στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επέμεινε στην απόφασή του και ανακοίνωσε στο ΣΕΦ την αυτόνομη κάθοδο του Αριστερού Ρεύματος στην εκλογική διαδικασία της Συνδιάσκεψης με ξεχωριστή λίστα. Ωστόσο, την ώρα που ο κ. Λαφαζάνης ήταν στο βήμα, ξεκίνησαν παρατεταμένες αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρυσή Αυγή: Θέλουν απελευθέρωση του αρχιχουντικού Ντερτιλή !


Η ναζιστική και φασιστική Χρυσή Αυγή με Ερώτηση του Η. Κασιδιάρη ζητά αποφυλάκιση του αρχιχουντικού και δολοφόνου στρατηγού Ντερτιλή, χαρακτηρίζοντάς τον ως «παρασημοφορημένο Στρατηγό»...

Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής μάλιστα φιγουράρει φωτογραφία από επίσκεψη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Ντετριλή, όπου κρατιούνται χέρι – χέρι...
Όλα αυτά βέβαια δεν προκαλούν έκπληξη.