Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

προκόπης...9


προκόπης...9


Δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr.Πρωτιά ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 30 %.Στο 27,8 % η Ν.Δ, στο 9,7 % η Χρυσή Αυγή , στο 6,2 % το Κ.Κ.Ε και στο 0,9 % η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

  Δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr.

Δηλώσεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπείες της ΟΜΥΛΕ και του ΟΛΠ.

Για τη συνάντηση με αντιπροσωπείες της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ


«Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, των άλλων μικρότερων λιμανιών μπροστά στην πορεία ιδιωτικοποίησης.

Τιμωρήθηκε ένας από τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ : Ομόφωνα ένοχος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Καταδικάστηκε το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ



Ένοχο έκριναν τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως και άλλους 16 συγκατηγορούμενούς του, μεταξύ των οποίων τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, την κόρη του Αρετή, την πρώην σύζυγό του Γκούντρουν και τους Γιάννη Σμπώκο και Νίκο Ζήγρα (ο οποίος απαλλάχθηκε μόνο για μία από τις πράξεις του) οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

ΚΝΕ : Προς τους νέους στρατευμένους και τις οικογένειές τους.

  Με συλλογικό αγώνα διεκδικούμε αξιοπρεπή θητεία
απομονώνουμε τη ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή


 
Τους επόµενους µήνες της θητείας σου η ΚΝΕ σε καλεί να σταθείς µε ψηλά το κεφάλι, να διεκδικήσεις αγωνιστικά τα δικαιώµατά σου.

Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί Να δυναμώσει η πάλη για την ανατροπή της επίθεσης.


Μεγάλωσαν οι ανησυχίες και πλήθυναν τα ερωτηματικά μέσα στις λαϊκές μάζες, μετά και την πρόσφατη εξέλιξη της αποφυλάκισης των τριών φασιστών βουλευτών, την περασμένη Τετάρτη.



Μετριάστηκαν, λοιπόν, τα “βιαστικά” λαϊκά αισθήματα ανακούφισης που είχαν εμφανιστεί τις πρώτες ώρες της ανακοίνωσης, ότι η φασιστική συμμορία θα βρεθεί επιτέλους “απέναντι” στη δικαιοσύνη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την στιγμή που δολοφονήθηκε ο Π.Φύσσας από τα φασιστοειδή.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΑ «ΖΥΡΙΧΗ». Του Γιώργου Δελαστίκ.

Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Πάγωσαν όσοι έχουν σχέση με το Κυπριακό, όταν άκουσαν ότι ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης πρότεινε, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετέφερε και ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβού­τογλου φυσικά ενθουσιωδώς αποδέχθηκε μια νέα διαδικασία για την επίλυση του προβλήματος: 

Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ.

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ  
Τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη: 
στις 7.00 μ.μ., στον Πειραιά, αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΜΕΝ (οδός Μπουμπουλίνας), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.