Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΝΟΥΔΟΥ-ΝΑΖΙ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! Φαήλος Κρανιδιώτης: Μύθος Και Αριστερή Προπαγάνδα Τα Μαχαιρώματα Αλλοδαπών Από Χρυσαυγίτες!


“Αντιποίηση αρχής” οι δολοφονικές επιθέσεις! 

Εβγαλε για τα καλά τη μάσκα της κεντροδεξιάς η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Το γραφείο τύπου της ΝΔ και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα στην πολιτική προσέγγισης με τη Χρυσή Αυγή.

Το θράσος αυτών που πραγματικά έκαναν τον «Ριζοσπάστη» και τον «902» μπίζνα...


του Τάκη Βαρελά

«…το ΚΚΕ επιδίδεται σε επιχειρηματικές μπίζνες,
ύψους εκατομμυρίων ευρώ…»
(«Αυγή» 28/12/2012)
Αφορμή για το σχόλιό μου αυτό είναι η μέθοδος που επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ και, κατ' επέκταση, το δημοσιογραφικό του όργανο, η «Αυγή», για να σχολιάσει τις μειώσεις του προσωπικού του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», κυρίως ως δημοσιογραφικού οργάνου της ΚΕ του ΚΚΕ από την ίδρυσή του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ -Με αυταπάρνηση στη μάχη ως την τελευταία ώρα -Εχει μεγάλη πολιτική σημασία και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπερκαλυφθούν τα πλάνα



ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ, οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις σε όλη τη χώρα συνεχίζουν τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη, με πείσμα και αποφασιστικότητα να την κερδίσουν.

Φωτομοντάζ από ΤΑ ΝΕΑ η φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με το όνομα του Τσίπρα.



Ο Neo σας ενημέρωσε χθες ότι, σε αντίθεση με όσα έγραφαν όλα τα υπόλοιπα sites πλην του matrix24.gr, ο Τσίπρας ουδέποτε έλαβε φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με τον αριθμό 10 (δηλαδή τη φανέλα του Μέσι) και το όνομά του πάνω (βλ. Όταν ο Τσίπρας δεν έγινε Μέσι).

Λιάνα Κανέλλη - Το σακί με τις πατάτες



Ο μανάβης τα κουτσοκατάφερνε. Σπίτι, φαμίλια, υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια. Εφορίες, τράπεζα με συνέπεια. Ζούσε χωρίς πολλά πολλά και φανταχτερά. Ενα ωραίο πρωί του ήρθε φάκελος τραπεζικός και μέσα μια ωραία γυαλιστερή πιστωτική κάρτα που δεν είχε διανοηθεί να ζητήσει. Παίρνει την τράπεζα τηλέφωνο και λέει δεν τη θέλω. Αμ δε γίνεται έτσι, του απαντούν. Πρέπει νά 'ρθετε από δω να συμπληρώσετε χαρτιά κι άλλα τέτοια σοβαρά και τυπικά. Τρελαίνεται ο μανάβης.

Γερμανία - Δίκη νεοναζί για δολοφονίες Έλληνα και Τούρκων μεταναστών



Δίκη θα ξεκινήσει στη Γερμανία μεταξύ Απρίλη και Μάη του 2013 στην οποία κατηγορούμενοι θα είναι τρία μέλη της νεοναζιστικής ομάδας «Εθνικοσοσιαλιστικό Υπόγειο» (NSU), οργάνωση που συνδέεται και με το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NDP). Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα τρία άτομα ευθύνονται για τις δολοφονίες συνολικά 10 ανθρώπων μεταξύ των οποίων 8 Τούρκοι, 1 Έλληνας και 1 γυναίκα αστυνομικός.