Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Για την επίθεση στο ΚΚΕ και στον «902»...Ερη ΚΑΣΣΙΜΗ, Δημοσιογράφος, Εργαζόμενη στον «902»

Μεταξύ μας, όχι ότι περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Ειλικρινή ή καλοπροαίρετη κριτική, ρεαλιστική αντιμετώπιση κι άλλα τέτοια.



Αυτό ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που η λειτουργία του σταθμού διαφαινόταν αμφίβολη.
Πρώτος, τότε, ήταν ο «ΣΚΑΪ», που βγήκε «να στηρίξει» τα δικαιώματα των εργαζομένων του «902». Από μόνο του ένα ανέκδοτο.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Νίκη για τον Στέφανο Γκουλιώνη και το λαϊκό κίνημα!

Ο δάσκαλος που είχε το σθένος να σταθεί απέναντι στις δυνάμεις καταστολής, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ που έγιναν στις 25 Μαρτίου 2012, ο Στέφανος Γκουλιώνης, αθωώθηκε από τις άδικες, συκοφαντικές και καταδιωκτικές κατηγορίες που του φόρτωσε η αστυνομία.



Ο Στέφανος Γκουλιώνης κρίθηκε αθώος των κατηγοριών για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας και αντίσταση κατά της αρχής, από το πειθαρχικό συμβούλιο. 

ΚΚΕ: Σχόλιο για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

Σε σχόλιό του για τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Την ώρα που οι διακοπές έχουν γίνει άπιαστο όνειρο για χιλιάδες λαϊκές οικογένειες, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που αποτελούσε μια ανάσα για φθηνές διακοπές, παρότι ήταν πάντα πίσω από τις ανάγκες του λαού, τσεκουρώνεται ακόμα περισσότερο.

Αλέξανδρος Λελεκάνος, συνταξιούχος, Ανοιχτή επιστολή - πρόσκληση προς όλους τους συντρόφους και φίλους του ΚΚΕ.

Προσφορά στο ΚΚΕ


Ανοιχτή επιστολή - πρόσκληση προς όλους τους συντρόφους και φίλους του ΚΚΕ
Σύντροφοι,
Με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του «902» λόγω οικονομικών προβλημάτων και επίσης με αφορμή τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν τα μικρά και μεγάλα παπαγαλάκια του συστήματος και οι «αριστεροί συνοδοιπόροι» τους για τους απολυόμενους του «902», ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη του συστήματος που υπηρετούν και ας αφήσουν ήσυχο το ΚΚΕ και τους εργαζόμενους που βιώνουν καθημερινά τα καλά του καπιταλισμού που οι ίδιοι στηρίζουν.

O ΔΟΛ... και ο Γκαίμπελς.

Του Παύλου Ρούφα, δημοσιογράφου του «902»

«Τσαντίστηκε» ο ανώνυμος αρθρογράφος των «Νέων» γιατί τάχα ο «902.gr» διαστρέβλωσε όσα γράφτηκαν σε άρθρο την περασμένη εβδομάδα το οποίο με μεγάλη σαφήνεια, όπως ισχυρίζεται η παμπόνηρη γραφίδα, αναφερόταν στις επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στο ΚΚΕ, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και έλεγε επί λέξη...