Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«ΑΓΝΟ»: Σε απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι - Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον κλάδο.


Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, προχωρούν οι εργαζόμενοι της «ΑΓΝΟ», ενώ η εργοδοσία αποφάσισε να καταθέσει αίτηση για την υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.


Οι εργαζόμενοι μέσα από μαζική Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, αποφάσισαν να μην συναινέσουν στην υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99 και να δηλώσουν την αντίθεσή τους αυτή, με μαζική κινητοποίηση στα δικαστήρια στις 18 Γενάρη, μέρα που θα συζητηθεί η αίτηση της εργοδοσίας. Ταυτόχρονα αποφάσισαν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η επιχείρηση για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη.
Ανακοίνωση της ΚΟ Κ.Μακεδονίας του ΚΚΕ

7 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Νέα στήλη στο K.K.4ever με συνεντεύξεις προσώπων της επικαιρότητας.Αύριο η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Ελεάννας Ιωαννίδου, πρών συν-εκπροσώπου τύπου των Οικολόγων Πράσινων.

Στην προσπάθεια ανανέωσης του μπλογκ μας με νέα ύλη , προσθέτουμε τη νέα χρονιά την στήλη 7 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.



ΡΩΣΙΑ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ( 56 % ) ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ - ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 45 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 83 %


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ!

Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Πανρωσικό κέντρο μελέτης της κοινωνικής γνώμης (WCIOM), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση της ΕΣΣΔ(στις 30 Δεκέμβρη του 1922) και περίπου 21 από τη διάλυσή της(25 Δεκέμβρη 1991), προκύπτει πως το 56% των πολιτών της σημερινής Ρωσίας εξακολουθεί να λυπάται για την απώλεια της ΕΣΣΔ. Στην έρευνα πήραν μέρος 1.600 άνθρωποι σε 138 πόλεις, χωριά της Ρωσίας και σε 46 περιοχές και αυτόνομες δημοκρατίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Λίστα Λαγκάρντ» - Λίστα υποκρισίας και εμπαιγμού


Αν έχει κάποια αξία η περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» αυτή αναμφίβολα βρίσκεται στη χρήση της ως πυροτεχνήματος για τον αποπροσανατολισμό του λαού αλλά και ως κολυμβήθρας του Σιλωάμ για να εξαγνιστεί το αστικό πολιτικό σύστημα για το έγκλημα διαρκείας, που δεν είναι άλλο από την καταλήστευση και την υπερεκμετάλλευση του λαού από τα μονοπώλια.