Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΚΚΕ: Σχόλιο σχετικά με τα στοιχεία για την ανεργία.

Σε σχόλιό του σχετικά με τα στοιχεία για την ανεργία, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η πρόταση του ΚΚΕ για ριζικά διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, στηριγμένη στην κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και τον κεντρικό σχεδιασμό είναι επίκαιρη και η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει μόνιμη και σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα και ελεύθερο χρόνο για όλους.

Συλλήψεις μελών της DHKP/C στην Χίο....Επικίνδυνα μονοπάτια.



Επικίνδυνα μονοπάτια


Σε επικίνδυνα μονοπάτια φαίνεται πως βαδίζει η ελληνική διπλωματία με φόντο τις πρόσφατες συλλήψεις στη Χίο τριών Τούρκων μελών της αριστερής οργάνωσης DHKP/C που, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, φέρονται εμπλεκόμενοι σε σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων στη γειτονική χώρα.

Ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ: σύντομο αλλά περιεκτικό και με σημασία.


Η πολυπόθητη πρόσκληση του Αντ. Σαμαρά για επίσκεψη στις ΗΠΑ είναι γεγονός. 


Στις 8 Αυγούστου ο αρχηγός της Ν.Δ., με την ιδιότητα του έλληνα πρωθυπουργού, διασχίζει τον Ατλαντικό, για να συναντήσει επιτέλους στην αμερικάνικη Μέκκα τον ίδιο τον Ομπάμα!
Η πρόσκληση καθυστέρησε συστηματικά, παρότι ήταν διακαής πόθος, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε κυβέρνηση του ντόπιου συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.

 Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Σε ποιον ανήκει ο «902».

του Λάμπρου Κουρλού, τεχνικού, εργαζόμενου του «902»

Σε ποιον ανήκει ο «902»;
Πρωτίστως δεν ανήκει στους «ηθικούς» μετρ της αποχαύνωσης του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. Δεν ανήκει ούτε στην «Αυγή» και τους εξπέρ στην ανάσχεση της ριζοσπαστικοποίησης του λαϊκού κινήματος δημοσιογράφους της.