Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Με όπλο ενάντια σε εργάτες γης.

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στη Μανωλάδα, ο «Ριζοσπάστης» έγραφε ότι όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη Μανωλάδες, όσο κι αν το κράτος και οι υπηρεσίες τους παρίσταναν τους έκπληκτους με τους πυροβολισμούς των φραουλάδων σε βάρος των μεταναστών εργατών γης. 



Μόλις την περασμένη Πέμπτη, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στον Εβρο.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής θέλουν να φυλάνε τα σχολεία!

«Πόδι» στα σχολεία (και στους λαιμούς μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών) θέλουν να πατήσουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καμωνόμενοι ότι πλέον θα είναι οι ...φύλακές τους! 




Οι φασίστες σπεύδουν ουσιαστικά σε βοήθεια της κυβέρνησης προκειμένου να υλοποιήσει την απόφασή της για απόλυση των σχολικών φυλάκων. Ενημερώνουν ότι προτίθενται να κάνουν αυτοί πλέον και «εθελοντικά» τη δουλειά σχολικών φυλάκων και τροχονόμων, την ώρα που καταδικάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ανεπιθύμητος ο Σόϊμπλε. Συγκέντρωση Πέμπτη 18/7, 6:30μμ Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καταγγέλει την χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των διαδηλώσεων με αφορμή την επίσκεψη του μισητού εκπροσώπου του ευρωπαϊκού κεφαλαίου και του γερμανικού ιμπεριαλισμού Β.Σόϊμπλε.



Καλεί σε διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη και την απαγόρευση στις 6:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε σχετικά με τα μέτρα αστυνομοκρατίας για την επίσκεψη Σοϊμπλε.

 Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα μέτρα αστυνομοκρατίας, που αποφάσισε η κυβέρνηση, ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε που έρχεται στην Ελλάδα, για να στηρίξει το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης.