Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Εκφοβισμός και ψέματα για να «περάσουν» οι ανατροπές


Ανασύρουν την προπαγάνδα για ανεξέλεγκτη πτώχευση αν δεν εκταμιευθεί έγκαιρα η επόμενη δόση.

Να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση ή αναβολή στην οριστικοποίηση και ψήφιση του πακέτου των μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ, που ισοπεδώνουν το λαό για να σωθεί η πλουτοκρατία, είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση, η οποία επιστρατεύει ταυτόχρονα κάθε προπαγανδιστικό επιχείρημα για να παραπλανήσει και τρομοκρατήσει το λαό, με στόχο να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ! - Fitch: Εκτός πορείας το ελληνικό πρόγραμμα- Μη βιώσιμο το χρέος!Moody΄s: «Βλέπει» περαιτέρω μείωση μισθών-αύξηση ανεργίας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ EPIKAIRA.GR




Ο Οίκος Αξιολόγησης Fitch προειδοποιεί ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους απέχει πολύ από το να θεωρείται διασφαλισμένη, επισημαίνοντας ότι αν και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη έχει υποχωρήσει, εξακολουθεί να αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο και εξαρτάται από την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα




Εργαζόμενοι-εργαζόμενες
Νέοι και νέες
Άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες,
συναγωνιστές αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες
Από το βήμα της σημερινής μας απεργιακής συγκέντρωσης χαιρετίζουμε όλους όσους και όσες αψήφησαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην οργάνωση της απεργίας. Αντιπάλεψαν με σθένος τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας.

Δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ για τη σημερινή απεργία και τις συγκεντρώσεις




Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργάτες, ανέργους, συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους μετανάστες, τους συναγωνιστές αυτοαπασχολούμενους, έμπορους και βιοτέχνες, που συμμετείχαν μαζικά στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.
Η εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα,

Πρώτες εκτιμήσεις -Σε 30.000 υπολογίζεται ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στην Αθήνα, για να πάρει μέρος στις πορείες των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Σε 30.000 υπολογίζεται ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στην Αθήνα, για να πάρει μέρος στις πορείες των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ. (enikos.gr)


www.news247.gr
Η Αλέκα Παπαρήγα -www.news247.gr