Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Χαφιές της Ασφάλειας στην πορεία του ΠΑΜΕ

Χαφιές της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία.
Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος, έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Το Θρακικό Πέλαγος έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο χελωνών

Το Θρακικό Πέλαγος έχει μετατραπεί σε ένα νεκροταφείο χελωνών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».Το τελευταίο δίμηνο 15 χελώνες καρέτα-καρέτα έχουν βρεθεί νεκρές στις ακτές της Αλεξανδρούπολης, εκ των οποίων δύο, βρέθηκαν μέσα σε μια μέρα την περασμένη εβδομάδα.

ΤΑΣΕΙΣ MRB :Στο 48,2% ,το χαμηλότερο άθροισμα όλων των εποχών για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που χάνουν 20,3% σε 6 μήνες!31,1% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Με σημείο αναφοράς την αδιευκρίνιστη ψήφο που φτάνει το 31,1%, η δημοσκόπηση της MRB που δημοσιοποιήθηκε χθες παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Είναι ενδεικτικό ότι στην πρόθεση ψήφου η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων βρίσκεται στο 8% υπέρ του ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει 28,1% έναντι 20,1% της Ν.Δ. Τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας το ΠΑΣΟΚ λάμβανε 38,2% και η Ν.Δ. 30,3%. Τα δύο κόμματα έχασαν 20,3%, χωρίς να υπάρχει όμως ιδιαίτερη άνοδος των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης που παρουσίασε το «Μέγκα», το ΚΚΕ λαμβάνει 7%, ο ΛΑΟΣ 4,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% και το άλλο κόμμα 3,7%.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΕΡΓΕΙ

Σήμερα το πρωί πήγαμε στο αμαξοστάσιο του μετρό για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα κατά των απολύσεων των 275 εργαζομένων της εταιρίας. Συζητήσαμε μαζί τους και τους τρόπους που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον αγώνα τους, από την πλευρά της ενημέρωσης του κόσμου και της αλληλεγγύης. Εδώ δημοσιεύουμε, σαν αρχή, την ανακοίνωση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

Το  Μετρό απεργεί. Η αποφασιστικότητα που δείχνουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για υπαναχωρήσεις. Η αγωνιστική διάθεση και η άρνηση υποχώρησης από την πλευρά μας έχουν τρομοκρατήσει τα αφεντικά και τα τσιράκια τους.
Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο λάσπης ενάντια στους εργαζόμενους δείχνοντας ότι ο ρόλος τους δεν είναι η ενημέρωση αλλά οι επιταγές της εκάστοτε κυβέρνησης.