Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.Του Γιώργου Δελαστίκ.


Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Λέμε δικαίως ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη είναι από πολιτική σκοπιά μια αδίστακτη κυβέρνηση ληστών και απατεώνων απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά οι "πολιτισμένοι" τροϊκανοί της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ είναι ακόμη χειρότεροι. Πρόκειται για ξετσίπωτη συμμορία γκάνγκστερ στην υπηρεσία των τραπεζών!

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Υποκρισία το Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού και του πολέμου.


Υποκρισία το Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού και του πολέμου.



Η απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά ένα φτηνό προπαγανδιστικό κόλπο για να αλλάξει την εικόνα της, τη στιγμή που έχει εξαπολύσει έναν πραγματικό κοινωνικό πόλεμο στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των λαών της Ευρώπης, δείχνει κυρίως το πρόβλημα που έχει ΕΕ καθώς καταγράφεται στις συνειδήσεις ως ο μηχανισμός που μετατρέπει την Ευρώπη σε ένα οικονομικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2012.


Εργάτες, εργάτριες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες


Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εσάς που υποφέρετε από τα μονοπώλια, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους και σας καλεί να το ενισχύσετε από το υστέρημά σας, παρά τις δυσκολίες που γεννά η οικονομική καπιταλιστική κρίση.
Το ΚΚΕ βίωσε ήδη βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την καπιταλιστική κρίση όσο και από την πολιτική επίθεση που δέχτηκε η περιορισμένη οικονομική δραστηριότητά του, προκειμένου να εκδίδει τα έντυπά του, το «Ριζοσπάστη», το πολιτικό βιβλίο μέσω της «Τυποεκδοτικής», να διατηρεί το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «902».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ: Με αφορμή την παρεμπόδιση θεατρικής παράστασης στο «ΧΥΤΗΡΙΟ» από τη «Χρυσή Αυγή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ

Ο περιπλανώμενος θίασος της «Χρυσής Αυγής» μαζί με παραθρησκευτικές οργανώσεις παρεμποδίζουν θεατρική παράσταση και επιβάλουν τη λογοκρισία.
Την ίδια ώρα, οι γιορτές της, όπως τις ονομάζει η ίδια η «Χρυσή Αυγή», πλαισιώνονται από καλλιτέχνες που θεωρεί ότι «φημίζονται» για την «ελληνικότητα» τους και την υπεράσπιση του «ορθόδοξου» θρησκευτικού αισθήματος.

Οποιος δε βελάζει, λύκο δε φοβάται.Της Λιάνας Κανέλλη.


Της Λιάνας Κανέλλη

Το μόνο εκπαιδευτικό, εντατικό και συνάμα πολυετές πρόγραμμα για το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού που έπιασε και ρίζωσε από τη μεταπολίτευση και δώθε, είναι η εδραίωση της χουλιγκάνικης βρισολαλιάς. Λόγω και έργω. Αυτή είναι η ζωντανή απόδειξη της ποδοσφαιροποίησης του πολιτικού λόγου. Στόχο είχε την αφαίρεση από τον εν γένει δημόσιο λόγο κάθε ιδεολογικής, όχι απλώς θέσης, αλλά και χροιάς ακόμη.

Σχόλιο του K.K.E. για τα νέα μέτρα και τα παζάρια για το νέο κούρεμα.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας



Καθώς κυβέρνηση και εκπρόσωποι της ΕΕ ολοκληρώνουν το νέο ανατριχιαστικό πακέτο μέτρων, έχουν αρχίσει ήδη τα παζάρια και οι αντιπαραθέσεις για το πώς θα γίνει το επόμενο ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα που θα το συνοδεύουν νέα μνημόνια, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση, εφόσον αυτή αποδέχεται την ΕΕ και την ύπαρξη των επιχειρηματικών ομίλων.