Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

To KKE για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τροϊκα [25/2/2014].

 Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τροϊκα 


 Οι προτάσεις της τρόικα για ομαδικές απολύσεις, μειώσεις εργοδοτικών εισφορών, υλοποίηση των κατευθύνσεων του ΟΟΣΑ (για «απελευθέρωση» σε γάλα, ψωμί, φάρμακα, βιβλία κλπ) αποτελούν απαιτήσεις εγχώριων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων που εντείνουν την εκμετάλλευση των εργαζομένων και εκτοπίζουν τους μικρούς επαγγελματίες και παραγωγούς, με στόχο να διασφαλίσουν την καπιταλιστική ανάκαμψη και κερδοφορία.

ΚΚΕ: Μήνυμα αλληλεγγύης στο ΚΚ Ουκρανίας.

 Μήνυμα αλληλεγγύης προς το ΚΚ Ουκρανίας απέστειλε το ΚΚΕ. Αναλυτικά αναφέρει: 


«Το ΚΚΕ καταδικάζει τις επιθέσεις βανδαλισμού σε βάρος των γραφείων του ΚΚ Ουκρανίας στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις, όπως και το κάψιμο του σπιτιού του γιου του Α` Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚ Ουκρανίας, Π. Σιμονιένκο.

Οι επιθέσεις αυτές, όπως κι οι βανδαλισμοί σε βάρος σοβιετικών και αντιφασιστικών μνημείων εντάσσονται στα σχέδια τρομοκράτησης του λαού και των κομμουνιστών της Ουκρανίας και είμαστε σίγουροι πως δεν θα περάσουν!

Σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στερεάς Ελλάδας για Κ. Μπακογιάννη και Β. Αποστόλου


Σχόλιο εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας για τη συνέντευξη του Κ. Μπακογιάννη και του Β. Αποστόλου στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τη λύση για το πρόβλημα της χρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης: Να δοθούν στις Περιφέρειες και τους Δήμους τα έσοδα που εισπράττονται από το φόρο ακινήτων!

Σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω μίλησαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς και η υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω Βιβή Δάγκα.

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» στο Αιγάλεω μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν για την εκλογική μάχη του Μάη οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω της ΚΟ Αττικής του Κόμματος.
 
 
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα από οθόνες που είχαν τοποθετηθεί έξω. Στη συγκέντρωση μίλησε επίσης η υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω με το ΚΚΕ Βιβή Δάγκα (Δείτε εδώ βίντεο)