Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΤΕ Ξάνθης ΚΚΕ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό και τους κομμουνιστές της Ουκρανίας σήμερα.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Ουκρανίας και στους κομμουνιστές της Ουκρανίας πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 30 Ιούλη στις 8 το βράδυ, στην πλατεία του Ευμοίρου, η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα επισημαίνεται:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Ουκρανικού Κοινοβουλίου να διαλύσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, όπως και την έναρξη δίκης για την απαγόρευσή του.

Ένα κείμενο του Red Star για τη σφαγή στη Γάζα.






Διαβάζω τη παρακάτω είδηση από τον 902.gr :

"Είκοσι Παλαιστίνιοι που είχαν καταφύγει σε σχολείο του ΟΗΕ σκοτώθηκαν το πρωί της Τετάρτης από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Το νέο έγκλημα πολέμου έγινε στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια.

Τραγικός ο απολογισμός στη Γάζα: 239 παιδιά έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις του Ισραήλ.

Τουλάχιστον 13 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Τρίτη, από οβίδες του πυροβολικού του Ισραήλ στην Τζαμπαλίγια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Τα 13 θύματα, όλοι τους πολίτες, σκοτώθηκαν όταν ισραηλινά άρματα μάχης άνοιξαν πυρ εναντίον κατοικιών στην Τζαμπαλίγια, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών Άσραφ αλ Κούντρα.

Επιπλέον ο ισραηλινός στρατός σκότωσε την Τρίτη, πέντε Παλαιστίνιους μαχητές σε μία σήραγγα στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο στρατός.