Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το άσπρο μαύρο κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.Άρθρο του 902.gr.

Το άσπρο μαύρο κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.


 Επιχειρώντας να εμφανίσει ότι η μεταρρύθμιση που προωθεί στην Υγεία και ειδικότερα στον ΕΟΠΥΥ αποτελεί κοινό τόπο και ότι οι όποιες διαφωνίες είναι επιμέρους και δευτερεύουσες, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε: «Κανένα κόμμα δεν μας είπε -πλην των γενικών διαφωνιών που μπορεί να έχουμε, εννοώ τις πολιτικές μας διαφωνίες- ότι διαφωνεί επί της ουσίας της μεταρρυθμίσεως.

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑμεΑ. Διαδήλωσαν για τις σύγχρονες ανάγκες τους.

 Μέρα αγώνα και διεκδίκησης η 3η Δεκέμβρη, μετά από κάλεσμα του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος


 Για την κάλυψη των αναγκών τους διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας, χτες, Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία, ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες και οι οικογένειές τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής. Κινητοποιήσεις έγιναν επίσης στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ενώ στη Χίο το γραφείο του Συλλόγου των ΑμεΑ παρέμεινε ανοιχτό όλη μέρα για συζήτηση με τους ανάπηρους και τους χρόνια πάσχοντες του νησιού.

Κεντροαριστερά.Εχθρικές για το λαό όλες οι εκδοχές.

 Το ζήτημα της κεντροαριστεράς παραμένει το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα του συστήματος, μέσα στο πλαίσιο της συνολικότερης επιχείρησης αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού. 


Μπορεί να προτάσσεται η επιλογή ενίσχυσης του διπολισμού, με βασικούς κορμούς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο όλα τα σενάρια θα παραμένουν στο τραπέζι όσο οι αστοί δε βρίσκουν ικανοποιητική απάντηση στο βασικό τους ζητούμενο: