Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 - Κυπριακός θρίαμβος ! Πανηγυρίζει όλος ο Ελληνισμός το ασημένιο μετάλλιο του Κύπριου ιστιοπλόου Παύλου Κοντίδη- Είναι ο πρώτο μετάλλιο που έχει πάρει ποτέ η Κύπρος σε Ολυμπιακούς αγώνες-Στις 8:10 η απονομή του μεταλλίου


Ο Παύλος Κοντίδης είναι και επίσημα ο πρώτος Ολυμπιονίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας! Ο 22χρονος Λεμεσιανός αθλητής, στην κούρσα των μεταλλίων που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, περιορίστηκε στην 10η θέση και δεν κατάφερε να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα. Στην συνολική κατάταξη, ήρθε δεύτερος ανάμεσα σε 49 αθλητές, με 59 βαθμούς ποινής.

Ανακοίνωση του KKE για την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ



Η εμβάθυνση της συνεργασίας των κυβερνήσεων Ελλάδας - Ισραήλ εμπεριέχει ως βασικό συστατικό της στοιχείο τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας σε κάθε είδους επεμβάσεις σε βάρος των λαών της περιοχής και φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο εμπλοκής σε ένα γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο για τον έλεγχο των πηγών και των δρόμων της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επιχείρηση σκούπα στο κέντρο της Αθήνας και τις δηλώσεις του Ν. Δένδια



Με τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας η συγκυβέρνηση κάνει επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθήνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία.

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, Βουλευτή Επικρατείας, Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας



Η κυβέρνηση προσβάλει και τον πολιτισμό μας
4η Αυγούστου 2012. Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και  όχι μόνο. 
Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι  άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι  από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ .

Δήλωση του Παναγιώτη Μεντρέκα για τα νέα μέτρα που συναποφασίζουν κυβέρνηση - τρόικα





Συγκυβέρνηση και ΕΕ στήνουν μαζί το νέο σφαγείο για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, Υγεία. Σπρώχνουν πιο βαθιά το λαό στην εξαθλίωση και δεν πρόκειται να σταματήσουν, αν απέναντί τους δεν βρουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα αποφασισμένους να βάλουν τέλος στις θυσίες

H περιοδεία Κλίντον στην Αφρική με πιέσεις περί «δημοκρατίας» και «αντιτρομοκρατίας»




Η παροχή αμερικανικής πλουσιοπάροχης «αντιτρομοκρατικής βοήθειας» στην Αφρική (που από την αρχή του χρόνου έχει ξεπεράσει τα 86.000.000 δολάρια μόνον για έξι αφρικανικές χώρες!) και συμβουλών περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της... ευημερίας των αφρικανικών λαών ξεκίνησε την 11ήμερη αφρικανική περιοδεία της την περασμένη Τρίτη η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.