Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- Η ΠΑΣΠ μεθοδεύει νοθεία! Καταγγελία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.



Η ΠΑΣΠ σε δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας απαιτεί τα λευκά να καταγραφούν υπέρ της πρώτης δύναμης και με μια σειρά κινήσεις επιδιώκει μεθόδευση των αποτελεσμάτων των αυριανών εκλογών, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
Σχετικά με την απαίτηση της ΠΑΣΠ στους συγκεκριμένους συλλόγους να αλλοιώσει το αποτέλεσμα μετρώντας τα λευκά ψηφοδέλτια ως ψήφους στην πρώτη παράταξη, σχολιάζει: «Ακόμη και ο εκλογικός κανονισμός τους από το διαπαραταξιακό μάζεμα για την διεξαγωγή των εκλογών δεν το αναγνωρίζει. Βάζει το εξής: "τα λευκά καταμετρώνται στα έγκυρα. Η κατανομή των εδρών για τα ΔΣ, τα όργανα του τμήματος, για αντιπροσώπους στο πανσπουδαστικό συνέδριο θα διαμορφώνονται με το κριτήριο της ένταξης των λευκών στα έγκυρα ψηφοδέλτια. Στους συλλόγους θα ισχύσει η απλή αναλογική"».

ΠANEΛΛAΔIKH ΠOΛITIKH EΞOPMHΣH ΞEKINA TO M-Λ KKE



Πανελλαδική πολιτική εξόρμηση ξεκινά το M-Λ KKE την αμέσως επόμενη περίοδο, προβάλλοντας την πολιτική και τα συνθήματα πάλης μπροστά στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και το νέο Mνημόνιο υποδούλωσης που θέλουν να επιβάλουν στο λαό κυβέρνηση-EE-ΔNT.
Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται σειρά πολιτικών συγκεντρώσεων στην Aθήνα και την Eπαρχία.

ΘEΣΣAΛONIKH 
 Kυριακή 29 Mάη, 11 π.μ., Aίθουσα E.K. Θεσ/νίκης 
ΛΑΜΙΑ
Τετάρτη 8 Ιουνίου, 8 μ.μ., Αίθουσα ΤΕΕ (πλατεία Ελευθερίας 3)

Περί συγκεντρώσεων - κινητοποιήσεων και προπαγάνδας. Tου Γιώργου Διλιντά δρ αεροναυπηγού μηχανικού και μέλους της Π.Κ. του ΣΥΝ Πεντέλης - Μελισσίων.


Του Γιώργου Διλιντά*-Aναδημοσίευση από την ΑΥΓΗ.

Ύστερα από μια επίσκεψη στον πατέρα μου -παλιό ΕΠΟΝίτη και ΕΛΑΣίτη- στην κλινική του ΤΥΠΕΤ, κατέφτασα στον χώρο της προσυγκέντρωσης της Αυτόνομης Παρέμβασης γύρω στις 10.45, όπου κυριολεκτικά ήμασταν τρεις και ο κούκος. Είδα τον σύντροφο γραμματέα της ΚΠΕ, κάποια άλλα στελέχη του κόμματος, τον παλιό μου συμμαθητή στο γυμνάσιο Θέμη Κοτσυφάκη να κρατάει το πανό της ΟΛΜΕ με 5-6 συναδέλφους-συναγωνιστές... Ο χώρος ήταν άδειος από κόσμο, τα μέλη του ΣΥΝ και οι μάζες των εργαζομένων κάπου αλλού.

Στις 11, που υποτίθεται ότι θα άρχιζε η συγκέντρωση του ΕΚΑ - ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος, καμιά εκατοστή άτομα γύρω από το πανό της Α.Π. και της Νεολαίας του ΣΥΝ ήμασταν ακόμη στο Πολυτεχνείο.

H «ενότητα της Aριστεράς» ως πολιτικό σωσίβιο.



Παραμονές της Πρωτομαγιάς το Mέτωπο Aλληλεγγύης και Aνατροπής (Mέτωπο AA) έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του, που απεύθυνε στις δυνάμεις της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (και προς το M-Λ KKE) ζητώντας, στα πλαίσια της πρότασής του για την «συγκρότηση πολιτικού μετώπου με στόχο να φύγει η κυβέρνηση, η Tρόικα και το Mνημόνιο», διμερείς συναντήσεις για να συζητήσουν για μια «κοινή τοποθέτηση στο ζήτημα του δημόσιου χρέους», για μια «κοινή αντιμετώπιση στο ζήτημα του Συμφώνου για το Eυρώ και γενικότερα της EE», για «τρόπους πάλης σε κοινωνικό και συνδικαλιστικό επίπεδο» και για την «εκλογική σύμπραξη όλης της Aριστεράς στα πλαίσια μιας ευρύτερης μετωπικής αντιμετώπισης».

Οικολόγοι Πράσινοι: ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;



Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τα δημοσιεύματα για επικείμενη συνολική εκχώρηση της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε:
«Πέρα από θέματα δημοκρατίας και στοιχειώδους κυριαρχίας, το ενδεχόμενο «λευκής επιταγής» στους δανειστές μας να διαχειριστούν απευθείας τη δημόσια περιουσία κατά την κρίση τους, θα σήμαινε ότι υποθηκεύεται και ό,τι έχει απομείνει για τις επόμενες γενιές. Η τρόικα έχει επανειλημμένα δείξει ότι θεωρεί ακόμη και τις ευρωπαϊκές πολιτικές, υποδεέστερες από το Μηχανισμό Στήριξης.

To Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ξαναχτυπά ! Ζητά την σύλληψη Καντάφι.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ: Κλιμακώνεται στρατιωτικά και διπλωματικά η επίθεση.




Το μακελειό του λαού από τους ιμπεριαλιστές συνεχίζεται.

 
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, του γιου του Σαΐφ αλ Ισλάμ και του επικεφαλής των λιβυκών μυστικών υπηρεσιών, Αμπντουλάχ αλ Σενούσι, εξέδωσε ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Λουίς Μορένο - Οκάμπο, με την κατηγορία της διάπραξης «εγκλημάτων πολέμου».Σύμφωνα με τον Μορένο - Οκάμπο, συλλέχθηκαν επαρκή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι τρεις άνδρες «συνεδρίαζαν και αποφάσιζαν μαζί για την καταστολή των διαδηλωτών, την πρόσληψη μισθοφόρων και τα πλήγματα κατά αμάχων».
Η λιβυκή ηγεσία (η οποία όπως και άλλες αφρικανικές χώρες αλλά και οι ΗΠΑ δεν έχει αναγνωρίσει τη δικαιοδοσία του ΔΠΔ) απέρριψε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι πρόκειται για εντάλματα πολιτικά υποκινούμενα, τα οποία έχουν ως στόχο την κλιμάκωση των επιθέσεων κατά του λιβυκού λαού, αλλά και τη δικαιολόγηση δολοφονικών πληγμάτων κατά του Καντάφι και της οικογένειάς του.

ΔΗ.Κ.ΚΙ:Αυτά τα άτομα ετοιμάζει η Νέα Τάξη να κυβερνήσουν !


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ – ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

Αυτός αποφασίζει για τις τύχες της Ελλάδας! Αυτός είναι ο εντολοδότης της Κατοχικής Κυβέρνησης και ο πολιτικός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου!
Η Νέα Τάξη επιλέγει (κατά τα πρότυπα του Ναζισμού) υποκείμενα αναλόγου ήθους για να βιάσουν τους λαούς και τα έθνη.
τοκογλύφος Στρος Καν επιπλέον είναι εκείνος που ειρωνευότανε τους Έλληνες πως «κολυμπούν στα σκ…». Συμπληρώνοντάς τον, τα μέλη της Κατοχικής Κυβέρνησης βρίζουν τους Έλληνες «κοπρίτες» και διεφθαρμένους, και οι χρηματοδοτούμενες «Μ»ΚΟ εγκαλούν τους Έλληνες για … ρατσισμό.

«Μαύρη Βίβλος» του Μνημονίου από τον ΣΥΝ.


Τη «Μαύρη Βίβλο» του Μνημονίου παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό δανεισμού από την τρόικα. Χαρακτήρισε μύθο την κυριαρχούσα άποψη ότι η κρίση οφείλεται στη διόγκωση του δημοσίου τομέα, εκτιμώντας ότι φτάσαμε ως εδώ λόγω της «χρεοκοπίας του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο».
Ειδικότερα για την Ελλάδα, ο πρόεδρος του Συνασπισμού απέδωσε την κρίση χρέους στις "παράλογες και υπερβολικές" αμυντικές δαπάνες και στη λεηλασία, όπως σημείωσε, του δημοσίου χρήματος "από κάθε λογής 'εργολάβους', 'προμηθευτές' και μεσάζοντες," και κυρίως στη φοροδιαφυγή και τη φορολογική ασυλία του κεφαλαίου και του μεγάλου πλούτου.

Εκδήλωση «Το Μνημόνιο ένα χρόνο μετά. Δρόμοι υπέρβασης της κρίσης»


Η Ένωση Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2021–Δώδεκα προτάσεις για τη ριζική αναγέννηση της χώρας προς εφαρμογή πριν το 2021 (200ετή επέτειο ίδρυσης της Νεοελληνικής Πολιτείας)» διοργανώνει εκδήλωση –συζήτηση με θέμα:
«Το Μνημόνιο ένα χρόνο μετά. Δρόμοι υπέρβασης της κρίσης»
την Τρίτη 17 Μαΐου 2011
και ώρα 6.00 μ.μ.
στην Αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος)
Εισαγωγικός χαιρετισμός:
Νίκος Μουζέλης, Πρόεδρος ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, Ομ. Καθηγητής Κοινωνιολογίας LSE
Συντονισμός:
Περικλής Βασιλόπουλος, Α/δρος ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, Δημοσιογράφος

Ομιλητές:
Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής Πολιτικής Υγείας LSE, Βουλευτής Επικρατείας
Κωστής Χατζηδάκης, Βουλευτής Β’ Αθηνών
Δημήτρης Παπαδημούλης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

Αθλια προπαγάνδα σε βάρος του Κ.Κ.Ε από την εφημερίδα "Έθνος".



Άθλιους συνειρμούς σε βάρος του ΚΚΕ επιχειρεί το «Εθνος» του περασμένου Σαββάτου, όπου παρουσιάζει μια φωτογραφία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο «Καταστολή» και λεζάντα όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «την επισήμανση ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, "φαινομενικά, η μόνη λύση είναι η καταστολή" έκανε η Αλ. Παπαρήγα με αφορμή το χάος στο κέντρο της Αθήνας. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναγνώρισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη επιτήρηση μετά τις 10 το βράδυ, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να περιφρουρεί το κέντρο της Αθήνας η "Χρυσή Αυγή"»...
Το σχόλιο αφήνει να εννοηθεί ότι το ΚΚΕ ζητάει μεγαλύτερη καταστολή, τη στιγμή που το ΚΚΕ, μέσα από την τοποθέτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόβαλε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης σε όφελος Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων, ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι η επιτήρηση από την Αστυνομία χρειάζεται «για να διαφυλάσσει από την εγκληματικότητα και όχι για να σπάνε τα κεφάλια διαδηλωτών».

18 ΜΑΗ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ψηφίζουμε Αγωνιστικές Κινήσεις
για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης
Στις 18 Μάη θα πραγματοποιηθούν οι φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Με τους φοιτητές και τους σπουδαστές να έχουν ήδη πάρει μια γερή δόση μνημονιακής πολιτικής και να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις συνέπειές της.
Οι φοιτητικές εκλογές στο φόντο της γενικευμένης κρίσης του συστήματος
Και δεν είναι δυνατόν να μην τις γνωρίζουν, όταν κάθε οικογένεια έχει και από έναν άνεργο, όταν έχει υπάρξει μια τεράστια υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και των όρων ζωής του λαού. Η νεολαία γνωρίζει πως είναι φούμαρα τα λόγια πως ΄΄κρίση είναι θα περάσει΄΄. Αντιλαμβάνεται πως το μέλλον που της ετοιμάζουν είναι το μέλλον της σύγχρονης δουλείας, της ανεργίας, της ελαστικής εργασίας, της ανασφάλειας. Αντιλαμβάνεται πως είναι αναλώσιμη. Και όσο περισσότερο η κυβέρνηση, η τρόικα και το ΔΝΤ παίρνουν μέτρα, τόσο περισσότερο η νεολαία ανακαλύπτει αυτή την αλήθεια.Η αβεβαιότητα για το μέλλον γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, από την στιγμή που η νεολαία βλέπει πως όλο και περισσότεροι λαοί γίνονται αναλώσιμοι, κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών.

Ψήφος αγώνα στην ΕΑΑΚ.

eaak2011.gif
Φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές την Τετάρτη 18 Μάη στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας και η αντικαπιταλιστική ανατρεπτική αριστερά προβάλλει την ανάγκη ενός νέου γύρου νικηφόρων αγώνων του κινήματος της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου. Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, τα εκατοντάδες σχήματα στις σχολές που συγκροτούν την ανεξάρτητη ανατρεπτική πτέρυγα του κόσμου της εκπαίδευσης, καλεί σε ψήφο αγώνα και ανατροπής.

Αύριο οι φοιτητές στις κάλπες.



Αύριο εκατοντάδες φοιτητές και σπουδαστές θα πάνε στις κάλπες των φοιτητικών - σπουδαστικών εκλογών στους περισσότερους συλλόγους της χώρας. Οι εκλογές των φοιτητών - σπουδαστών είναι μια μάχη πολιτική. Ως τέτοια τη δίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή οι δυνάμεις της ΚΝΕ και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στις σχολές, καλώντας τους φοιτητές να κρίνουν με βάση την ίδια την πείρα τους, τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών τους.
Η ΠΑΣΠ προσπαθεί να παρουσιάσει ως προοδευτικές και αναγκαίες τις αναδιαρθρώσεις που προωθεί η κυβέρνηση, διακηρύσσοντας ότι δεν τρομάζουν οι αλλαγές και ότι θα πρωτοστατήσει σε αυτές, ενώ, όπου υπάρχει μια σχετική αφύπνιση και δεν την ευνοεί το κλίμα να υποστηρίξει τόσο ανοιχτά την κυβέρνηση, παίζει το έργο ότι «ψηφίζουμε για τη σχολή μας».
Είναι, δε, αναμφίβολο ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών, είτε ως επιβεβαίωση της πολιτικής της, είτε ως βάση για να εγκλωβίσει ακόμα περισσότερες νεανικές συνειδήσεις στο μονόδρομο του κεφαλαίου, στη μοιρολατρία, στην απογοήτευση.
Η ΔΑΠ δουλεύει μέσα στις σχολές αξιοποιώντας όλους τους μηχανισμούς που έχει στήσει εδώ και δεκαετίες: Υποκαθιστά το ρόλο γραμματειών και αξιοποιεί τις σχέσεις αλληλοδιαπλοκής με καθηγητές για παντός είδους ρουσφέτια και εκβιασμούς, διδάσκει την ατομική λύση. Ο πρόεδρος της ΝΔ προεξόφλησε χτες ότι στην αυριανή μάχη θα σαρώσει η ΔΑΠ και δεν άφησε αμφιβολία για τη μετεκλογική αξιοποίηση του αποτελέσματος, αφού είπε ότι οι φοιτητικές εκλογές στέλνουν μήνυμα.

Μ.Α.Σ. : «Για τις ρατσιστικές επιθέσεις και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας»


«Για τις ρατσιστικές επιθέσεις
και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας»


Η βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε όλη την εργατική τάξη της χώρας μας εξειδικεύεται στους πρόσφυγες και μετανάστες με τη μορφή των πογκρόμ και του ξυλοδαρμού.
Οι φοιτητές καθημερινά γίνονται μάρτυρες των  ξυλοδαρμών αλλοδαπών μικροπωλητών από αστυνομικούς μπροστά και μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Πατησίων), αλλά και μπροστά στην Νομική σχολή όπου την Παρασκευή 13/5 εισέβαλαν μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ και ξυλοκοπούσαν μετανάστες. Η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έλεος της δράσης κυκλωμάτων ναρκωτικών, πορνείας, εκμετάλλευσης μεταναστών, καθώς και της εγκληματικής δράσης της «Χρυσής Αυγής» και άλλων ομάδων και «μπράβων», που δρουν με ανοχή της αστυνομίας.

Το ΜΑΣ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την αντιμεταναστευτική και τρομοκρατική πολιτική της.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑ

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Καυκάς την 11η Μαίου 2011 κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, κάνουμε έκκληση για συλλογή φωτογραφικού υλικού, video και οποιασδήποτε πληροφορίας μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση αποστολή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ υλικού έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της πορείας από το Σύνταγμα με κατεύθυνση τα Προπύλαια. Θα επιθυμούσαμε να μη δημοσιευθεί το εν λόγω υλικό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984276857
e-mail: kafkasphotos@gmail.com
Ευχαριστούμε πολύ
Η οικογένειά του

ΠΑΜΕ: Να απελευθερωθούν οι 37 φυλακισμένες Παλαιστίνιες .



37 Παλαιστίνιες γυναίκες όλων των ηλικιών βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ. Οι 14 απ΄ αυτές βρίσκονται στις φυλακές Dammon και οι 25 στη Hasharon. Οι 2 απ΄ αυτές είναι στην απομόνωση. Το κατηγορητήριό τους ποικίλει. Όλες όμως οι κατηγορίες έχουν κάτι κοινό. Στήριξαν τον αγώνα για απελευθέρωση που δίνουν καθημερινά οι Παλαιστίνιοι.
Οι ποινές τους από 4 χρόνια έως και 3 φορές ισόβια. Μάλιστα 8 απ΄ αυτές είναι υπό κράτηση χωρίς ακόμη να έχουν δικαστεί, οι 7 από το καλοκαίρι του 2009 και η μια από το 2007.
Η Παλαιστίνια γυναίκα εντάχθηκε στον ένοπλο αγώνα από το 1948. Είναι λοιπόν φυσικό και αναμενόμενο σ΄ αυτή την πάλη για απελευθέρωση να συμμετέχει στις μάχες, να προσπαθεί να υπερασπιστεί την πατρίδα της.

''ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ'' ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Αναδημοσίευση άρθρου από το www.iskra.gr

ΟΛΙ ΡΕΝ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

 «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»!
Ο Όλι Ρεν έχει πάψει να συμπεριφέρεται ως Κοινοτικός Επίτροπος και κινείται όλο και περισσότερο ως διατεταγμένος από την «σατραπεία» της Κομισιόν δικτάτορας της Ελλάδας.
Είναι τραγικό αλλά αυτό, σχεδόν αβίαστα, καταδεικνύουν τόσο το ύψος όσο και το περιεχόμενο των δηλώσεών του για τη χώρα μας, που μοιάζουν περισσότερο με στρατιωτικές διαταγές ομοφωνίας στο μνημονιακό δρόμο λεηλασίας που διαρκώς κλιμακώνει η Κομισιόν!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για τους εκβιασμούς τρόικας - πλουτοκρατίας και τα περί συναίνεσης.


Οι νέοι εκβιασμοί και η πιο ισχυρή συναίνεση που απαιτούν μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έχει στόχο να αλυσοδέσει το λαό για να επιβάλουν πιο βάρβαρα και αντιδραστικά μέτρα. Ταυτόχρονα φανερώνει ότι φοβούνται τη λαϊκή ριζοσπαστικοποίηση, οργάνωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός δεν πρέπει να τους φοβηθεί. Τώρα πρέπει να αντεπιτεθεί.