Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τη συνάντηση με την ΟΛΜΕ.

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τη συνάντηση με την ΟΛΜΕ.



 «Το μήνυμα είναι ένα: Καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει ήδη τροπολογία στη βουλή, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και μέσα στη βουλή και έξω από αυτή, μέσα στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, ώστε να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, να μην περάσουν οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα, ειδικά στους εκπαιδευτικούς.

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο για την ημέρα της γυναίκας.

Σε δήλωση του στο συλλαλητήριο για την ημέρα της γυναίκας ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζει :
 
 
«Οι γυναίκες και οι νέοι είναι τα μεγάλα θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής. Η πάλη για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας πάει μαζί με τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για όλες, για δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, για δωρεάν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια, για προστασία της μητρότητας και βεβαίως για επιδόματα τοκετού και άλλα αναλόγου σημασίας μέτρα που αφορούν όλες τις γυναίκες.

Εισβολή Ρώσων στρατιωτών σε στρατιωτική βάση εκτόξευσης πυραύλων στη Σεβαστούπολη.

Ένοπλοι άνδρες, εισέβαλαν σε ουκρανική στρατιωτική βάση και την κατέλαβαν χωρίς ωστόσο να υπάρξει μάχη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters και άλλα διεθνή μέσα.
 
 
Την είδηση τη μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters ο οποίος βρίσκεται στο σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ανταλλαγή πυροβολισμών.
Τόσο το Reuters όσο και το BBC κάνουν λόγο για ένοπλους με στρατιωτική περιβολή και εικάζουν ότι πρόκειται για ρώσους στρατιώτες.