Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» Νεανικές γιορτές στις γειτονιές


38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Νεανικές γιορτές στις γειτονιές


Συνεχίζεται η δραστηριότητα των εκδηλώσεων του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τα κεντρικά φεστιβάλ προχωρούν. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν στην Αθήνα, στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης"Αντώνης Τρίτσης"» στο Ιλιον, στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη. Στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ θα γίνει, στις 6, 7 και 8 Σεπτέμβρηστο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά».
Παράλληλα, συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα και στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
  • Σήμερα, Τετάρτη:

Δέκα κουκουλοφόροι έδειραν και έκλεψαν αλλοδαπούς στη Ψαρού της Μυκόνου.


Ομάδα κρούσης κουκουλοφόρων ξυλοκόπησε και έκλεψε Πακιστανούς στη Μύκονο. 


Ομάδα δέκα ατόμων που φορούσαν κουκούλες ξυλοκόπησαν αλλοδαπούς στην Ψαρού της Μυκόνου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το mykonoszoo.blogspot.gr, την Τρίτη στις 02.00 η ώρα οι άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε αύλιο χώρο ακατοίκητου οικήματος, όπου διέμεναν οκτώ αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν

Άσπονδοι φίλοι. Άρθρο του Ριζοσπάστη.


Μεγάλο καημό με τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ έχουν οι του ΣΥΡΙΖΑ


Μεγάλο καημό με τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ έχουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, που αφού το 1990 - 1991 πάσχισαν να διαλύσουν ή να μεταλλάξουν το ΚΚΕ, από τότε δεν εγκατέλειψαν αυτό το στόχο, ενώ καθ' όλη την προεκλογική περίοδο το συκοφαντούσαν, συμβάλλοντας στην επιχείρηση αποδυνάμωσής του, εμφανίζονται τώρα να «κλαίνε», γιατί το ΚΚΕ δεν έχει 10% ή 15% στη Βουλή...

Προστασία της ντόπιας παραγωγής στη Χίο.Καμιά αλλαγή χρήσης γης !


Αλέκα Παπαρήγα για την φωτιά στην Χίο

  •  Θεωρούμε εξαιρετικά προκλητικές τις δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Ακόμη και αν πρόκειται για εμπρησμό, κάτι που είναι δυστυχώς και ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα, δεν δικαιολογούνται τέτοιες τραγικές περικοπές στη στήριξη πυροπροστασίας - πυρασφάλειας για την κάλυψη των αναγκών ολόκληρης της Ελλάδας και της Χίου
  • Κόλαση φωτιάς για πέμπτη μέρα στη Χίο. Καταστροφή των μαστιχοπαραγωγών με βάθος 15ετίας. Υπάρχουν σχέδια καπιταλιστικής εκμετάλλευσης της γης που απαιτούν αλλαγή χρήσης γης.

Η Χρυσή Αυγή συγκροτεί "τάγματα ασφαλείας" στη Μεσσηνία.


"Τάγματα Ασφαλείας" που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία συγκροτεί η Χρυσή Αυγή στο Δήμο Οιχαλίας της Μεσσηνίας.


Συγκεκριμένα, και με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας, συγκροτεί κατά τα πρότυπα της Μαφίας παρακρατικές ομάδες προστασίας, ενώ παράλληλα προκαλεί τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο Βασίλη Γεωργακόπουλο, επειδή σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Καλαμάτας δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία. 

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κοιμάται τον ύπνο του ...ευρωμονοδρόμου.Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

Όταν το 27 % μοιάζει με ... 0,27 %


Μαζί με την ανικανότητα και την πλήρη υποταγή στη Τρόικα της συγκυβέρνησης Ν.Δ ,ΠΑ.ΣΟ.Κ,ΔΗ.ΑΡΙ έρχεται να προστεθεί η ανυπαρξία ενός κόμματος του ...27 % !

Στις εκλογές που έγιναν τον Ιούνιο ο λαός έδωσε μια τρομακτική εκλογική δύναμη στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.Ξεπέρασε τα ιστορικά υψηλότατα ποσοστά της Ε.Δ.Α.Θα περίμενε κανείς λοιπόν έναν αντιμνημονιακό κόμμα όπως λέει πως είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να πράξει το αυτονόητο.Να προσανοτολίσει τον λαό προς δράσεις και αντιδράσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη σωτηρία μας από τα μνημόνια και την Τρόικα.Να οργανώσει την αντεπίθεση κατά της Τρόικας...

Και όμως αντί για αυτό βλέπουμε έναν μονολοθικό και εσωστρεφή ΣΥ.ΡΙΖ.Α να έχει κολλήσει στην αναδιαπραγμάτευση μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαικής 'Ένωσης ! Ένα κόμμα με 27 %, με λαικό ρεύμα και απήχηση είναι εκνευριστικά μονότονο και αρχίζει να θυμίζει έντονα τις εποχές που ο Σαμαράς ήταν "αντάρτης" και "αντιμνημονιακός" ! Ένα κόμμα που δεν πείθει ούτε για την ενότητα στο εσωτερικό του , ούτε για την ύπαρξη κοινής αποδεκτής στρατηγικής από τις συνιστώσες του.Ένα κόμμα που "μάτωσε" να συνεργαστεί με τους καλύτeρους φίλους της Ε.Ε. ! Και εξηγώ:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ - Ν. ΚΟΡΕΑΣ :Προκαλούν την Πιονγκγιάνγκ.


Αμερικάνικες προκλήσεις στην Κορεατική Χερσόνησο

Associated Press : Ακόμα και στην Σεούλ,Νοτιοκορεάτες  διαμαρτύρονται για τις προκλητικές στρατιωτικές ασκήσεις.

Στρατιωτικές ασκήσεις ευρείας κλίμακας που προκαλούν την αναμενόμενη έντονη αντίδραση της γειτονικής ΛΔ Κορέας ξεκίνησαν χτες πάνω από 80.000 Νοτιοκορεάτες στρατιώτες και Αμερικανοί πεζοναύτες στο πλαίσιο των ετήσιων ασκήσεων «Ούλτσι Φρίντομ Γκάρντιαν» .