Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Η διαφθορά κι η ηθική εξαχρείωση της κυβερνητικής κλίκας φτάνει στο κατακόρυφο» (*).Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος.

 «Η διαφθορά κι η ηθική εξαχρείωση της κυβερνητικής κλίκας φτάνει στο κατακόρυφο» (*)


Διαβάζουμε:

«Κάθε Έλληνας με ακέραια εθνική περηφάνια και φιλότιμο δεν μπορεί παρά να διαβάσει με μεγάλη, μ' απέραντη θλίψη την ιστορία της χώρας μας όλες αυτές τις δεκαετίες του 19ου αιώνα.

Ανακοίνωση του K.Κ.Ε για την παράδοση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Πρίνου στην «ΒP».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την παράδοση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Πρίνου στην «ΒP»


Η σύμβαση, με την οποία παραδίδονται προς εκμετάλλευση στο βρετανικό μονοπώλιο BP τα πετρελαϊκά κοιτάσματα της περιοχής Πρίνου-Καβάλας, αποδεικνύει το πώς εννοεί η κυβέρνηση, αλλά και τα άλλα κόμματα του συστήματος, την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, την οποία διαφημίζει και στα πλαίσια των προτεραιοτήτων της ελληνικής προεδρίας.

ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

Αρνητική για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δημοσιότητα συνεχίζει να προκαλεί στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ η εστίαση της προσοχής των μέσων ενημέρωσης στη χώρα μας λόγω της ανάληψης της εξάμηνης προεδρίας της ΕΕ

Εντυπωσιάζει η επιθετικότητα των δεξιών γερμανικών εφημερίδων εναντίον των ομοϊδεατών τους της ελληνικής κυβέρνησης. Νέο πλήγμα από την «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» προχτές Κυριακή.
«Η κυβέρνηση στην Αθήνα πλέει προς εκλογική καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες» ήταν ο υπότιτλος σοβαρού άρθρου της που είχε τίτλο «Κίνδυνος Ελλάς!».

Σχέδιο παραπλάνησης από το «Σχέδιο Β» !

   Να παραπλανήσει τους εργαζόμενους παίζοντας με τα βάσανα και την αγωνία τους επιχειρεί το «Σχέδιο Β» με επικεφαλής τον Αλ. Αλαβάνο και με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, στο οποίο περιγράφεται σαν ειδυλλιακό το τοπίο μιας Ελλάδας με εθνικό νόμισμα. 


Βεβαίως, στην καπιταλιστική οικονομία δεν υπάρχει «εθνικό νόμισμα» που να μην είναι συνδεδεμένο με κάποιο ισχυρό διεθνές νόμισμα, είτε λέγεται ευρώ, είτε δολάριο, είτε λίρα Αγγλίας, είτε γουάν κ.λπ., με ό,τι επίδραση έχει αυτό για τις διεθνείς συμμαχίες, τους ανταγωνισμούς κ.λπ.