Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Μυτιλήνη.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Δ.Κουτσούμπα.


Φίλες και Φίλοι
Μόλις χτες, η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισε ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο που φέρνει νέες σαρωτικές ανατροπές σε όποια δικαιώματα έχουν απομείνει στους εργαζόμενους. Κι αυτό το πολυνομοσχέδιο - οδοστρωτήρας σηματοδοτεί νέα επίθεση στο εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την παιδεία και την υγεία-πρόνοια.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τα 39 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας.

Σε ανακοίνωσή του για τα 39 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Ο συμβιβασμός, που έγινε πριν 39 χρόνια ανάμεσα στη χούντα και στον αστικό πολιτικό κόσμο, καθώς και η εμπειρία όλων αυτών των δεκαετιών δεν πρέπει να αφήνουν πια αμφιβολία σε κανέναν εργαζόμενο ότι η δημοκρατία που εγκαθιδρύθηκε μετά την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας είναι ταξική, είναι η άλλη μορφή της δικτατορίας των μονοπωλίων.

Δηλώσεις Θανάση Παφίλη για το 1989 .Έχει κι η σπέκουλα τα όριά της !

Με την ένδειξη «Δήλωση βόμβα» μια σειρά Μέσα Ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την ακόλουθη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θ. Παφίλη για την κυβέρνηση Τζαννετάκη και την Οικουμενική: 


«Ναι δεν έκανε καλό και το λέμε. Παρότι βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, δημιουργήθηκαν αυταπάτες στο λαό και έπαιξε συνολικά αρνητικό ρόλο και το πληρώσαμε και εμείς πάρα πολύ ακριβά»...