Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ποια συνιστώσα δολοφόνησε τον Καποδίστρια;

Ποια Συνιστώσα Δολοφόνησε Τον Καποδίστρια;


Μαθήματα για τις ολέθριες επιπτώσεις της βίας έδωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση μομφής. Χαρακτήρισε τη βία «βιαστή της ιστορίας» (πάλι καλά που δεν καταδίκασε και τον Κολοκοτρώνη σαν βιαστή)  και υποστήριξε ότι η χώρα θα ήταν διαφορετική αν δεν είχαν πέσει θύματα της βίας ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Γρηγόρης Λαμπράκης και ο… Κώστας Μπακογιάννης.

Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα και τη συμμετοχή εργαζομένων και μαθητών.


Το Σάββατο 16 Νοέμβρη

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Βόρειου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4, απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) με θέμα: «Το μαθητικό κίνημα την περίοδο της δικτατορίας».

Βενεζουέλα: Υπό κρατικό έλεγχο εταιρεία που χειραγωγούσε τις τιμές.

 Υπό κρατικό έλεγχο έθεσε ο Νικολάς Μαδούρο εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών της Βενεζουέλας.


Ο πρόεδρος της χώρας δικαιολόγησε την ενέργεια υποστηρίζοντας πως η εταιρεία Daka είχε ανεβάσει τις τιμές σε δυσθεώρητα ύψη. Οι αρχές της Βενεζουέλας συνέλαβαν στελέχη της εταιρείας.