Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

VPRC: Προβάδισμα 2,5% για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στη τέταρτη θέση το Κ.Κ.Ε μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ με 7 %.


Προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της VPRC για το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». 



Σταθερά στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, μικρή ενίσχυση για το ΚΚΕ μετά και την αλλαγή ηγεσίας.
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 29,5%, έναντι 27% της ΝΔ. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 13%, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με 7%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,5%.

Βενεζουέλα : Νέα όξυνση εκ μέρους της αντιπολίτευσης.Προκαλεί με τελεσίγραφο ο Καπρίλες για επανακαταμέτρηση έχοντας την στήριξη των Η.Π.Α.


 Νέα όξυνση εκ μέρους της αντιπολίτευσης

Σκίτσο από το  http://latuffcartoons.wordpress.com/

Στο κόκκινο και πάλι η πολιτική ένταση αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, καθώς ο μεγάλος χαμένος των εκλογών και υποψήφιος της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες έδωσε «τελεσίγραφο» 24 ωρών προς την Εθνική Εκλογική Επιτροπή-CNE, ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία της επανακατάμετρησης των ψήφων των εκλογών της 14ης Απριλίου που ζήτησε επισήμως.

Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το πολυνομοσχέδιο.


 Η Κοινοβουλευτική  Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση και καταδικάζει το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνει με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος στη Βουλή συνεχίζοντας την πολιτική των βάρβαρων μέτρων που έχουν οδηγήσει στην εκτίναξη της ανεργίας και στην φτώχεια του λαού.


Ζητά τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας στην Βουλή. Ο κάθε βουλευτής έχει προσωπική ευθύνη. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα και στο όνομα καμιάς πειθαρχίας να καταδικάζει τον λαό στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.