Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η τηλεοπτική τρομοκρατία… παραμονή της πανεργατικής απεργίας.Της Κάλι Καρά στο 902.gr.

 Της Κάλι Καρά



Μπροστά στο ενδεχόμενο η επιτυχία της απεργίας της 6ης Νοέμβρη να αποτελέσει βήμα στη μάχη για να αποτραπούν τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφιστεί και των άλλων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα.

Μπροστά στον φόβο της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος όπου θα πάρουν ανάσα και κουράγιο οι εργαζόμενοι ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές προς όφελός τους πέφτει η τηλεοπτική τρομοκρατία στα αστικά Μέσα Ενημέρωσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 6ης ΝΟΕΜΒΡΗ!

Εργαζόμενοι, -ες,
• Όταν η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δηλώνει ότι «οι απολύσεις είναι σαν εφαρμογή στρατιωτικού νόμου»,
• Όταν ένα νέο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που βάζει κι άλλο μαχαίρι στις συντάξεις και στα εφάπαξ και αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, παίρνει τον δρόμο για την Βουλή,
• Όταν, καινούργια βαριά φορολογικά χαράτσια είναι έτοιμα για να επιβληθούν στον ελληνικό λαό,
• Όταν η κατάργηση και της Κυριακάτικης αργίας ξεκίνησε,
• Όταν το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας διαλύεται και χιλιάδες απολύσεις-διαθεσιμότητες βρίσκονται σε εξέλιξη…
• Τότε είναι ολοφάνερο πως το κυβερνητικό τροπάριο πως «έρχεται ανάπτυξη» και «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» αποτελεί μια τερατώδη απάτη. Κυβέρνηση και τρόικα, κλιμακώνουν την σαρωτική επίθεση τους στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

Όχι στην επιχείρηση ενοχοποίησης – στοχοποίησης της Αριστεράς και των λαϊκών αγώνων! Η συκοφάντηση δε θα περάσει!

5.11.2013

Σε συνέχεια της επιχείρησης «κοντέματος» της «Χρυσής Αυγής», που ξεκίνησε η κυβέρνηση μετά τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα απ΄ το φασιστικό αυτό μόρφωμα, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με «δημοκρατία» και «αντιφασισμό»,
Σε συνέχεια της επιστράτευσης της αντιδραστικής θεωρίας «των δύο άκρων», που έχει ως στόχο τον ίδιο το λαό και τους αγώνες του, ήλθε και η δολοφονία των δύο μελών της «Χρυσής Αυγής», την 1/11, στο Νέο Ηράκλειο...

Ο Νίκος Μπογιόπουλος γράφει : Ωραία μέρα αύριο : Απεργούμε !

 Αύριο απεργούμε!

Αύριο διαδηλώνουμε!


Αύριο, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι, ενωμένοι, αλληλέγγυοι, με πρόσωπα λεύτερα και καθαρά από τη βρωμιά που κρύβουν οι πάσης φύσεως φασιστικές κουκούλες, με πρόσωπα σφραγισμένα από την τιμή του μόχθου και της ελπίδας, έχουν την δυνατότητα να κάνουν την δική τους «διαπραγμάτευση» και με την κυβέρνηση και με την τρόικα.

Αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - Όλοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε 72 πόλεις !

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε 72 πόλεις !


 Αθήνα, 10.30 π.μ., Ομόνοια
Πειραιάς, 10.30 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη
Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου

ΑΣΚΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Αγωνιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας


 Ο Μολώχ του μνημονίου φαίνεται ότι ετοιμάζεται να καταβροχθίσει άλλη μια κυβέρνησή του, οι ξένοι προστάτες δυσκολεύονται να ελέγξουν τις πολιτικές εξελίξεις, γι’ αυτό αναβαθμίζουν περαιτέρω τον πολιτικό ρόλο των κύκλων της ανωμαλίας. Μετά το μαχαιροβγάλτη της γειτονιάς στο Κερατσίνι έδρασαν οι επαγγελματίες δολοφόνοι στο Ν. Ηράκλειο.

Κώστα Τσαλικίδης : Πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθειά του να μπει τέλος στην παρανομία. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

  Κραυγή αγωνίας εκπέμπει η οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αυγή" της Κυριακής.


"Πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθειά του να θέσει τέρμα στην παρανομία που έπεσε στην αντίληψή του" είναι η πεποίθηση των δικών του ανθρώπων, που αφηγούνται επίσης πως η έρευνα κουκουλώθηκε εξαιτίας πολιτικών πιέσεων. Σημαντικό επίσης για εκείνους το γεγονός ότι αγνοήθηκε το πόρισμα της ΑΔΑΕ. Η συνέντευξη με την οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη έχει ως εξής: