Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ : Ανακοίνωση με αφορμή ψήφισμα για τη Συρία.

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

Ανακοίνωση με αφορμή την εξέλιξη που είχε συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ψηφίσματος σχετικά με τα γεγονότα στη Συρία που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ, εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. 

ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...Του Γιώργου Δελαστίκ

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Συνιστά έγκλημα κατά της χώρας μας η υποστήριξη εκ μέρους κυβερνητικών παραγόντων της επίθεσης που έχουν προαποφασίσει να κάνουν οι ΗΠΑ εναντίον της Συρίας, παραβιάζοντας κάθε θεμελιώδη κανόνα διεθνούς νομιμότητας.

«Φάτε... ληγμένα»! Ένα άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον σημερινό Ριζοσπάστη.

Πριν από τέσσερα χρόνια, άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, σε κάθε πόλη, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, τα ενεχυροδανειστήρια.




Η «σωτηρία του Εθνους» απέκτησε όλη αυτήν την περίοδο το έμβλημα που αξίζει στους εμπνευστές της: Τους... σαράφηδες!
Η Ελλάδα έζησε και ζει με έμβλημα το σύγχρονο μαυραγοριτισμό. 

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρέσβη της Κούβας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον πρέσβη της Κούβας σ. Osvaldo Martinez στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη.


 Η συνάντηση έγινε με πρόσκληση του ΚΚΕ για να συζητηθούν οι επικίνδυνες εξελίξεις που διαμορφώνονται με την επικείμενη ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.
Στη συζήτηση που έγινε σε συντροφικό κλίμα, ο σ. Μαρτίνες ανέφερε ότι η κομματική και κρατική ηγεσία της Κούβας παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και ενδιαφέρον την κατάσταση στη Συρία.