Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μετά τον Λιάπη, ο Τομπούλογλου...Συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

 Τη σύλληψη του προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τρίτης η Αστυνομία, ανακοινώνοντας ωστόσο και τη σύλληψη ενός συνεργού του.


 Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο Τετάρτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενώ ανακοινώθηκε από τη ΝΔ ότι ο Χ. Τομπούλογλου διαγράφηκε από το κόμμα.

Ο Χ. Τομπούλογλου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ στην κατοχή του, ποσό που είχε απαιτήσει εκβιαστικά από διαφημιστική εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείου κατόπιν διαγωνισμού.

Κάλαντα στο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

 Τα κάλαντα έψαλλε στο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα το μουσικό συγκρότημα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.


Σε δήλωσή του αμέσως μετά επεσήμανε: «Χρόνια σας πολλά, καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την αλληλεγγύη, για να μη μένει μόνος του κανένας στην κρίση. Για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας της πατρίδας μας.

Αλέκα Παπαρήγα : Απαγόρευση και όχι μόνο αναστολή των πλειστηριασμών.

 Αποσπάσματα από την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος


Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το βήμα της Βουλής το Σάββατο ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του ΚΚΕ, την οποία και έχει καταθέσει, αφορά την απαγόρευση και όχι την αναστολή των πλειστηριασμών «για τη μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών, όχι για εκείνους που οφείλουν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος». Επισήμανε ότι η πρόταση αυτή έχει «πολύ μεγάλη διαφορά και από την κυβερνητική πρόταση και από τις προτάσεις άλλων κομμάτων», όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμιά ανοχή στους λασπολόγους αντικομμουνιστές, πασόκους και δεξιούς. Φτάνει πια η ευγένεια...Σχόλιο του Red Star.

Φτάνει πια η ευγένεια !


Εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη θέλω να αναφερθώ σε όσους ψηφίζουν ακόμα ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. και μιλούν με μίσος κατά του Κ.Κ.Ε. 

Στην ίδια κατηγορία βάζω και όσους ψήφιζαν στο παρελθόν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. και σήμερα, φωλιάζουν σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ανεξ.Έλληνες, Χ.Α., ΔΗ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΛΑ.Ο.Σ. και συνεχίζουν να βρίζουν το Κ.Κ.Ε ή να μιλούν απαξιωτικά για τον σοσιαλισμό σε χώρες που προσπάθησαν να το εφαρμόσουν ,έστω και χωρίς επιτυχία.

Όλους αυτούς λοιπόν, τους οποίους ξεχωρίζω από τους σοβαρούς πολίτες που έχουν την ιδεολογία τους, αλλά δεν προβαίνουν σε λασπολογίες ,συκοφαντίες και ψέμματα, τους κατατάσσω στην κατηγορία "Ανθέλληνες Αντικομμουνιστές" (Α.Α.)