Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αποδέσμευση! Άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου

Αυτή κι αν ήταν «ιστορική» στιγμή! Ήταν το βράδυ της έλευσης του ευρώ στην Ελλάδα. Με τον κύριο Σημίτη, πρωθυπουργό τότε, να ποζάρει πανευτυχής, αφού είχε ήδη κάνει την πρώτη ανάληψη μέσω ΑΤΜ και με τον κύριο Παπαδήμο, τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, να χειροκροτεί για το... επίτευγμα.
   Το γεγονός εκείνο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως αφορμή ώστε ο δημόσιος βίος να κατακλυσθεί από μια ανελέητη προπαγάνδα που ως συνήθως επιδιώκει να παρουσιάσει το συμφέρον του τραπεζίτη και του εργολάβου σαν «εθνικό» και πολύ περισσότερο σαν «λαϊκό» συμφέρον...

Χαιρετισμός του Γιάννη Ντουνιαδάκη, απόστρατου υποναύαρχου Πολεμικού Ναυτικού, υποψήφιου ευρωβουλευτή, συνεργαζόμενου με το ΚΚΕ.

Φίλες και  φίλοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες


Από το βήμα αυτό, έχει την τιμή να σας μιλά ένας υποψήφιος συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ! Ας λένε οι άλλοι πως το ΚΚΕ δεν  συνεργάζεται! Σε όσους όμως καλοπροαίρετα μας θέτουν το αντίστοιχο προβληματισμό, τους λέμε ότι τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ήταν γεμάτα συνεργασίες. Περιλάμβαναν ακόμα και απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων  Ασφαλείας.