Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις επιθέσεις με γκαζάκια.

Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τις επιθέσεις με γκαζάκια σήμερα.


Αναλυτικά το σχόλιο αναφέρει:


«Το ΚΚΕ καταδικάζει τις επιθέσεις με γκαζάκια στο γραφείο του ΓΓ Διαφάνειας Γ. Σούρλα και στα γραφεία του ΙΟΒΕ και του ΕΣΠΑ, που οδήγησαν στον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο “Έθνος της Κυριακής”.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο “Έθνος της Κυριακής”.


Το 19ο Συνέδριο στην πολιτική του απόφαση επισημαίνει ότι το ΚΚΕ πρέπει να γίνει "κόμμα παντός καιρού". Φοβάστε μήπως τεθούν ζητήματα "νομιμότητας" της δράσης του ΚΚΕ;

«Κόμμα παντός καιρού», σημαίνει Κόμμα ιδεολογικά, πολιτικά, οργανωτικά ικανό να  ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες της ταξικής πάλης, είτε τα πράγματα πάνε μπρος για το κίνημα, είτε έχουμε υποχώρηση του κινήματος.

Προκαλεί και πάλι η Βούλα Παπαχρήστου - Κατηγορεί την Λιάνα Κανέλλη πως προκάλεσε τον Κασιδιάρη !


“Ο Κασιδιάρης εκφράζει τον απλό λαό μέσα στη Βουλή”

 Είμαι παιδί ακόμα…λέει η οπαδός της Χρυσής Αυγής Βούλα Παπαχρήστου η οποία σε νέα τηλεοπτική της εμφάνιση εμφανίζεται αμετανόητη για το ρατσιστικό αστειάκι της που της κόστισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τιμωρήθηκα όπως έπρεπε αλλά δεν μετανιώνω» δήλωσε υπερασπιζόμενη το σχόλιο της στο τουίτερ, το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν είναι καν ρατσιστικό γιατί “έγραψε για αφρικανούς και όχι για μαύρους”.

Είναι χρέος του κινήματος στη χώρα μας, να υπερασπίσει τους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές και να μην επιτρέψει την έκδοσή τους στην Τουρκία!

Η απαγωγή του πολιτικού πρόσφυγα από την Τουρκία έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τους φόβους που εκφράσαμε εδώ και καιρό, με το ξεκίνημα των διώξεων από το ελληνικό κράτος. Ότι:
η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να παραδώσει Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές στο φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας, στα λευκά κελιά απομόνωσης, τα λεγόμενα και τύπου “F”, όπου τα βασανιστήρια και η φυσική εξόντωση εκατοντάδων αγωνιστών αποτελούν τον κανόνα.

Άγκυρα: Επίθεση της αστυνομίας στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας.

Eπίθεση της αστυνομίας στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας.


Όπως αναφέρει το πόρταλ του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας haber.sol.org, στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚ Τουρκίας στην Άγκυρα, όπως και στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ναζίμ Χικμέτ", που στεγάζεται δίπλα στα γραφεία του κόμματος.