Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία.

 Σε δήλωσή του από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία στην Ομόνοια, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε:


«Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο. Με τον τομέα της Υγείας δεν μπορεί να παίζει κανένας.

Θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκός αγώνας για να ανατραπούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. Να μην κλείσει, να μην συγχωνευτεί, να μην καταργηθεί κανένα ιατρείο, κανένα Κέντρο Υγείας, καμία υγειονομική μονάδα.

«ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ» Η ΤΡΟΙΚΑ, ΛΕΕΙ Ο «ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ»! Του Γιώργου Δελαστίκ.

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ


Εντυπωσιακή η φραστική βιαιότητα του βρετανικού περιοδικού «Εκόνομιστ» εναντίον της τρόικας. Η επίθεση αρχίζει από τον... τίτλο (!) του ολοσέλιδου άρθρου: «Το ανθρωπόμορφο τέρας του ευρώ»! Η αρχή του άρθρου καθόλου δεν μετριάζει την εντύπωση που προκαλεί ο τίτλος. Κάθε άλλο. «Στην ελληνική μυθολογία, ο Κέρβερος είναι το σκυλί με τα τρία κεφάλια που φυλάει τις πύλες του Αδη.

Συγκεντρώσεις και συσκέψεις για τις εκλογές με σύνθημα "Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους..."

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει συσκέψεις και συγκεντρώσεις.
Σήμερα, στις 7 π.μ., στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Πειραιά, θα μιλήσει ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.
Αύριο Τετάρτη:
-- Στις 6:30 μ.μ., συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (αίθουσα Πλειάδες), με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Καισαριανής, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 6:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Κηφισιάς, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις Περιφερειακές Εκλογές.

 Περιφέρεια Πελοποννήσου


Υποψήφιος περιφερειάρχης: Γόντικας Νίκος, 57 ετών

, δημόσιος υπάλληλος - εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΟΥ Αρκαδίας - Λακωνίας - Μεσσηνίας.

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες:

- Αργολίδας: Μπαβέλη Ναυσικά, 60 ετών, αγρότισσα, δημοτική σύμβουλος Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Πάτρα: "Λουκέτο" στο εργοστάσιο της "Coca Cola" - Στο δρόμο 30 εργαζόμενοι !

 Νέο σοκ στην κοινωνία της Πάτρας από την είδηση ότι το εργοστάσιο της «Coca Cola» στην πόλη βάζει οριστικό «λουκέτο», αφήνοντας στο δρόμο τους περίπου 30 εργαζόμενους.

Μετά από την πολύχρονη επιτυχημένη λειτουργία του, σύμφωνα με πληροφορίες, στέλεχος της Εταιρίας σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το εργοστάσιο και ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι εντός των 10 ημερών θα μπει λουκέτο στο εργοστάσιο.

Το κρίμα...Υπάρχει καλύτερη Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ τη θέλει !

 «Το ξαναλέμε: είναι κρίμα για τη Νέα Δημοκρατία αυτή η κατάντια. 



Είναι κρίμα για τη συντηρητική παράταξη να μετεξελίσσεται σε ένα κακό μείγμα Πολιτικής Ανοιξης και προδικτατορικής ΕΡΕ. Σε ένα κακέκτυπο της ιστορικής παράταξης της μεταπολιτευτικής δεξιάς, που ακυρώνει κάθε ίχνος πολιτικής και θεσμικής αξιοπρέπειας». Ποιος εκτιμά μετεξέλιξη της ιστορικής παράταξης της μεταπολιτευτικής δεξιάς σε κακέκτυπο της ΕΡΕ και ταυτόχρονα λυπάται γι' αυτή τη μετεξέλιξη; Ο Αλ. Τσίπρας.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Κεφαλονιάς από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

 Την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα της Κεφαλονιάς εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αναφέροντας:


«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα της Κεφαλονιάς, που μετρούν τραυματίες και ισχυρές καταστροφές από τους ισχυρούς σεισμούς, αλλά και από την απουσία μιας πολιτικής ουσιαστικής αντισεισμικής προστασίας θωράκισης του νησιού.