Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Γραμ. Ικαρίας - Φούρνων ΠΑΜΕ: Απαιτεί άμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με φθηνό εισιτήριο.

 Την διακοπή των ήδη κουτσουρεμένων δρομολογίων του «EUROPEAN EXPRESS» για το διάστημα 17 - 26 Γενάρη από την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΝΕΛ καταγγέλλει η Γραμματεία Ικαρίας Φούρνων του ΠΑΜΕ.


Την ίδια ώρα στη θέση του δρομολογείται το υπέργηρο πλοίο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», με μόλις 2 δρομολόγια από και προς Πειραιά, αφού το ίδιο πλοίο καλύπτει παράλληλα και την άγονη γραμμή Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΜΕ για τα οικογενειακά επιδόματα

Οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού και Υπουργών πως δε θα έρθουν άλλα μέτρα αποδεικνύονται κούφια λόγια. 
Το τσάκισμα σε μισθούς, συμβάσεις, συντάξεις και σε επιδόματα συνεχίζεται αμείωτο. Από τον Φλεβάρη έρχεται νέα σφαγή στις συντάξεις ενώ σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα οι σκέψεις για νέο τσεκούρι στα οικογενειακά επιδόματα, στα επιδόματα τέκνων που δίνει ο ΟΑΕΔ.

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στις 19 Γενάρη.

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη»:


Χαιρετισμός του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο 2ο Συνέδριο του ΚΚ Ιταλίας: «Ο λαός να παλέψει για αποδέσμευση από την ΕΕ με εργατική - λαϊκή εξουσία».

90 χρόνια από τον θάνατο του Β.Ι. Λένιν: Το έργο του ζει και θα ζει για πάντα φωτίζοντας την πάλη της εργατικής τάξης για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Να πούμε τώρα κάτι, γιατί μετά θα είναι αργά...Του Red Star.

  Επειδή το νέο προσωπικό μου μπλογκ ( Σοσιαλιστική Λαϊκή Δημοκρατία )
 είναι καινούριο και χρειάζεται λίγη προώθηση για να γίνει πιο γνωστό, αναδημοσιεύω εδώ την τελευταία του ανάρτηση.


Λίγοι είναι αυτοί που μας καταπιέζουν και μας εκμεταλλεύονται, λίγοι είναι αυτοί που ιδιοποιούνται ό,τι ανήκει στους πολλούς.



Αν οι πολλοί είχαμε τη δύναμη να πνίξουμε το φόβο μας ;

Τότε οι πολλοί, εμείς ο λαός, θα αντιστεκόμασταν σε κάθε αδικία, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία.

Ιδιωτικοποιούν το νερό, το πιο ζωτικό αγαθό...Ανακοίνωση από την Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση από την Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση της Εταιρείας Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ). Χτες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από το ΤΑΙΠΕΔ, για την παρουσίαση των οικονομοτεχνικών στοιχείων της ΕΥΑΘ ΑΕ στους υποψήφιους αγοραστές, τις κοινοπραξίες «Suez - Ακτωρ» και «Mekorot - MIYA -ΤΕΡΝΑ», οι οποίες πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Το ΚΚΕ για την εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ 


 Καμιά εμπλοκή - καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στην επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία που στόχο έχει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα γαλλικών και άλλων μονοπωλίων στην περιοχή και αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.