Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το καθεστώς Παπανδρέου έχει αποφασίσει την αναδιάρθρωση.Προδότες του λαού όσοι τους στηρίζουν και τους ανέχονται.Σχόλιο του Red Star.


Γράφει σήμερα η Ελευθεροτυπία ότι η γερμανική εφημερίδα "Die Welt" επικαλείται Ελληνα εν ενεργεία υπουργό που επιμένει ότι ΔΝΤ, Ε.Ε. και ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζουν αναδιάρθρωση του χρέους.Επίσης αξιωματούχοι από τις Η.Π.Α θεωρούν τετελεσμένο το γεγονός της αναδιάρθρωσης του συνολικού χρέους ,απλά περιμένουν την καταλληλότερη στιγμή για να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιδράσεις και να αποτραπούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό.http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=268639.

Είναι σαφέστατο πως το μνημόνιο και η εμπλοκή της Ελλάδας με το ΔΝΤ ήταν μια προδοτική απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, που πήρε την εξουσία ΠΑΡΑΝΟΜΑ, εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό με ψεύτικο κυβερνητικό πρόγραμμα.Παραπέμπω σε προηγούμενο σχόλιο μου http://kke4ever.blogspot.com/2011/03/red-star_29.html.

Συνυπεύθυνη είναι και η Ν.Δ που 5 χρόνια παραπλανούσε τον Ελληνικό λαό με πλαστά στοιχεία για την Ελληνική Οικονομία.
Ο επίσης προδότης του έθνους και του λαού Κώστας Καραμανλής στα μέσα της καπιταλιστικής κρίσης ,δημόσια έβγαινε και δήλωνε με πολύ θράσος πως σε αντίθεση με άλλες χώρες την Δύσης, η Ελλάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα ! Μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ που γνώριζαν την κατάσταση και στήριζαν απόλυτα τον Καραμανλή ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη.Είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι και επικίνδυνοι.Με μόνη φιλοδοξία την κυβερνητική καρέκλα, έκαναν στην πολιτική τους ζωή τα πάντα και θα κάνουν ακόμα περισσότερα αν τους το επιτρέψουμε.Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ν.Δ αποτελούν φιλοκαθεστωτικά κόμματα και είναι εχθροί του ελληνικού λαού που αντιστέκεται και θέλει να φέρει την σοσιαλιστική αλλαγή.

Πολύτιμος συνεργάτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ στάθηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ με τον φιλοχουντικό ,φιλοβασιλικό και κρυφοφασίστα πρόεδρο του καθώς και σύσσωμη τη κοινοβουλευτική ομάδα του Συναγερμού.Ένα τσούρμο ακροδεξιά στοιχεία που ψήφισαν το μνημόνιο.Με σύμμαχο τους τα τηλεοπτικά κανάλια που τους προβάλλουν δυσανάλογα με την εκλογική τους απήχηση, οι νεοφασίστες του Ορθόδοξου συναγερμού πρέπει να τιμωρηθούν.

Όσοι ακόμα ανέχονται αυτό το καθεστώς σήμερα τους θεωρώ εξίσου προδότες με τους καθεστωτικούς.Δεν υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία.Την μέρα που θα ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, ας γνωρίζουν πως δεν θα έχουν κανέναν ελαφρυντικό για την προδοτική αμέλεια τους.Η εξέγερση ενός κομματιού της ελληνικής κοινωνίας είναι σίγουρη.Είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που θα επιχειρήσουν να γκρεμίσουν το διεφθαρμένο καθεστώς Παπανδρέου και να καταπνίξουν την όποια απόπειρα για πραξικόπημα πολιτικό ή στρατιωτικό θα επιχειρήσει η αστική τάξη.Το αποτέλεσμα αβέβαιο και οι συσχετισμοί αρνητικοί.Δεν υπάρχει λόγος να κρύβουμε τα λόγια μας.

Ο δρόμος δεν έχει πια γυρισμό.Εφόσον ο λαός  δεν έχει την ικανότητα σήμερα να αντισταθεί και να αποτρέψει  την επερχόμενη οικονομική καταστροφή που θα γυρίσει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω, θα αναγκαστεί  μετά το σοκ που θα επιφέρει η πτώχευση σε λίγους μήνες να αντιδράσει.Τότε που θα αρχίσει ο πραγματικός πόλεμος.

Η Ελλάδα έχει πλούσια ιστορία εμφύλιων συγκρούσεων από την αρχαιότητα. Ας είναι αυτή που έρχεται σύντομα η τελευταία.Και εύχομαι και ελπίζω στη νίκη.

Red Star


Δεν υπάρχουν σχόλια: