Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Αύριο Κυριακή κινητοποιήσεις στα διόδια Φθιώτιδας, Θήβας, Τραγάνας, Αγ. Τριάδας.

 Νέες κινητοποιήσεις και αύριο ενάντια στις νέες αυξήσεις και με αίτημα για την πλήρη κατάργηση των διοδίων.


Αύριο Κυριακή από τις 4 μ.μ. – 6 μ.μ. στα διόδια της Φθιώτιδας θα γίνει κινητοποίηση που διοργανώνει η γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή για πλήρη κατάργηση των διοδίων, συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές, δωρεάν για όσους το έχουν ανάγκη.


Σε ανακοίνωση τονίζει ότι είναι «προκλητική και απαράδεκτη η ύπαρξη των διοδίων» και προσθέτει πως «η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, των αστικών κυβερνήσεων να θυσιάζουν τα λαϊκά συμφέροντα για να μεγαλώνουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και να στερεώνεται η εξουσία της είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καπιταλιστικού συστήματος. Κι όταν εκείνοι δυσκολεύονται υπάρχει και η ευρωενωσιακή αριστερά -τύπου ΣΥΡΙΖΑ- να κάνει συμβιβαστικές προτάσεις για επιβολή αναλογικών διοδίων».

Επίσης αύριο Κυριακή κινητοποίηση θα γίνει στα διόδια Θήβας, Τραγάνας, Αγ. Τριάδας στις 3.30 το απόγευμα με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στερεάς Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει «καμία ανοχή στα νέα βάρη που προστίθενται στο πολλαπλό χαράτσωμα του λαού από το κράτος της πλουτοκρατίας. Ούτε ένα ευρώ για το οδικό δίκτυο που το έχουν χρυσοπληρώσει οι εργαζόμενοι για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι κατασκευάστριες εταιρείες που έχουν στα χέρια τους τα διόδια. Συσπείρωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού!».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: