Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΤΕ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Ο λαός να απομονώσει τους χρυσαυγίτες !

Ο λαός να απομονώσει τους χρυσαυγίτες !


Να απομονώσει τους απόγονους του Χίτλερ, καλεί το λαό της Πέλλας, η ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ, με αφορμή την προκλητική παρουσία - παρέλαση των χρυσαυγιτών στη Σκύδρα στις 19 Μάη στις εκδηλώσεις για τη γενοκτονία των Ποντίων, και στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 25 Μάη, στο πλαίσιο ρατσιστικής εκδήλωσης.
Με ανακοίνωσή της η ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα:
«Οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά να πατούν το πόδι τους και να βρομίζουν με την παρουσία τους την περιοχή μας. Η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, είναι ιδεολογικός και πολιτικός απόγονος του ναζισμού, υμνητής του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.
Καμία θέση δεν έχουν στην Πέλλα αυτοί που, πανελλαδικά, με τάγματα εφόδου τραμπουκίζουν, κυνηγούν και χτυπούνε μετανάστες, νέα παιδιά και εργαζόμενους, σπέρνουν το μίσος, το ρατσισμό και τη διχόνοια, χύνουν δηλητήριο στα μυαλά και τις ψυχές των παιδιών, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες.
Αυτό το φασιστικό - ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, είναι το τσιράκι της πλουτοκρατίας, γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος.

Γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή η δράση της. Καλούμε το λαό, τα σωματεία, τους φορείς της περιοχής να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τη δράση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: