Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης με σημαιάκι του ΠΑ.ΣΟ.Κ ! : Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ένα μονολιθικό πράγμα. Κανένα κόμμα δεν ήταν πλην ίσως του ΚΚΕ. Σχόλιο του Red Star


Ο αντικομμουνιστής συνεργάτης του Σαμαρά και γνωστός για τις ακροδεξιές του θέσεις υπερασπίστηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του antinews.gr



Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης είπε:
Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ένα μονολιθικό πράγμα. Κανένα κόμμα δεν ήταν πλην ίσως του ΚΚΕ.
Μέσα στα τεράστια ποσοστά που έπαιρνε το πάλαι ποτέ, φυσικά και υπήρχαε και πατριωτικό και εκσυγχρονιστικό και παλαιοκρεντρώοι και διάφορα άλλα.Είναι λάθος να τσουβαλιάζουμε συλλήβδην όσους το ψήφιζαν.
Υπήρχαν και άνθρωποι που δεν ήταν “πελάτες”, δημόσιοι υπάλληλοι ή βολεμένοι με διάφορους τρόπους.
Το ψήφιζαν για λόγους οικογενειακούς, πολιτικής “παράδοσης”, γιατί ελπίζανε, εσφαλμένα, σε κάτι καλύτερο. Το είχαν ψηφίσει κάποτε γιατί είχαν πιστέψει το “Ελληνική Μεραρχία στην Κύπρο”, “Η Ελλάδα στους Έλληνες” κλπ. Υπήρχε λοιπόν πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν στην βάση χιλιάδες, χιλιάδων άνθρωποι που σταδιακά απογοητεύονταν κι έφευγαν και σήμερα αποτελούν εν δυνάμει ψηφοφόρους μας, οπότε να κάνουμε τις απαραίτητες διακρίσεις…


Ο  λασπολόγος δεξιός έριξε το δηλητήριο του πάλι στο Κ.Κ.Ε. 

Το άρθρο με την παρέμβαση Κρανιδιώτη 

Το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που είχε προβλέψει την κρίση όταν τα λαμόγια της παράταξης του Φαήλου και της παράταξης του ΠΑΣΟΚ που υπερασπίζεται και συγκυβερνά έκλεβαν την χώρα και έκαναν περιουσίες στο όνομα της ανάπτυξης και της Ε.Ε.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων παρήγαγε ο βρώμικος καπιταλισμός που υπηρετούν πιστά τα κομματόσκυλα όπως ο Κρανιδιώτης.Και συνεχίζουν να ξεζουμίζουν τον απλό λαό.

Η λάσπη προς το Κ.Κ.Ε. σου επιστρέφεται κομματόσκυλο Φαήλε ,από έναν πολίτη που στηρίζει κριτικά το Κ.Κ.Ε και δεν είναι μέλος του.

Και το υπερασπίζεται γιατί έχει το δίκιο με το μέρος του, γιατί δεν είναι μονολιθικό αλλά σύγχρονο κόμμα ,που δεν θέλει τον λαό σκλάβο όπως η Ν.Δ ,το ΠΑ.ΣΟ.Κ και όλοι οι υπερασπιστές της Ε.Ε. 

Στα τσακίδια λοιπόν Φαήλε Κρανιδιώτη και εσύ και η Τρόικα που προσκυνάς και δεν το ομολογάς. Στις 20 Φλεβάρη όσοι έχουμε απομείνει προοδευτικοί πολίτες (και είμαστε πολλοί) θα σταθούμε με το ΠΑΜΕ ακόμα μια φορά.Και δεν θα είναι η τελευταία.Η αρχή του τέλους του μονολιθικού καπιταλισμού έρχεται.

Red Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια: