Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο.ΗΠΑ: 1 στους 25 εφήβους έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει !


Η  αυτοκτονία στις Η.Π.Α είναι η τρίτη αιτία θανάτου στις ηλικίες από 10 έως 24 ετών !

Σχεδόν ένας στους 25 Αμερικανούς εφήβους έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και ένας στους οκτώ έχει σκεφτεί να το πράξει, σύμφωνα με εθνική έρευνα που βασίστηκε σε συνεντεύξεις με χιλιάδες εφήβους. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε προσωπικές συνεντεύξεις περίπου 6.500 εφήβων στις ΗΠΑ και στα ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν οι γονείς τους.
Οι ερευνητές, εκτός από τις ερωτήσεις προς τους εφήβους για το αν σκέφτηκαν, σχεδίασαν ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν, προέβησαν σε αξιολόγηση για το ποιοι από τους ερωτηθέντες πληρούν τις προϋποθέσεις για εμφάνιση ψυχικής διαταραχής. Σχεδόν λίγο παραπάνω από το 12% έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει, 4% το έχει σχεδιάσει και 4% έχει αποπειραθεί.
Σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών, η αυτοκτονία είναι η τρίτη αιτία θανάτου στις ηλικίες από 10 έως 24 ετών και κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους περίπου 4.600 νέοι άνθρωποι.
Αυτή είναι η ζωή των νέων ανθρώπων με τα ατέλειωτα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν στις ΗΠΑ, τη μητρόπολη του καπιταλισμού...

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: