Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γέννημα του συστήματος η «Χρυσή Αυγή».


Γέννημα του συστήματος η «Χρυσή Αυγή»



Ανάμεσα σε διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» που συναγωνίζονται για το ποια είναι πιο αντικομμουνιστική και αντιΚΚΕ, βγαλμένες από την αφρόκρεμα της αστικής προπαγάνδας, εμφανίστηκε και ένα κείμενο με τίτλο: «Εφεδρεία του συστήματος είναι το ΚΚΕ!»
Πρόκειται για ένα φαιδρό και κατάπτυστο κείμενο με σωρεία ψευδών και διαστρεβλώσεων, ακριβώς στην αγαπημένη τους γκεμπελική τακτική.
Κάνουν λόγο για «συνεργασία του ΚΚΕ με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ», για «εισπράξεις σκανδαλωδώς συντάξεων της "εθνικής αντίστασης"», για «συγκυβέρνηση πότε με τον Μητσοτάκη και πότε με τον Παπανδρέου - Μητσοτάκη», για τη «χρυσοφόρα σύμβαση για τα ψηφιακά τηλέφωνα του ΟΤΕ» για «ροπαλοφόρους» και άλλα τέτοια. Δηλαδή, ακριβώς όλα όσα κατά καιρούς χρησιμοποιεί η αστική προπαγάνδα, το ίδιο το αστικό σύστημα, για να χτυπήσει το ΚΚΕ και τους αγώνες του.
Η λογική και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής είναι ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα επιτελεία των καπιταλιστών και προβάλλονται από τα Μέσα Ενημέρωσης που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Ο,τι και να πουν η ουσία δεν αλλάζει. Είναι ντίλερ των αφεντικών και πλασάρουν φτηνούς εργάτες με μεροκάματα πείνας, πολεμάνε τις κινητοποιήσεις των εργατών με χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα έλεγαν στους χαλυβουργούς στο Βόλο, κυνηγάνε και επιτίθενται σε μετανάστες εργάτες που προηγούμενα τούς έχουν κυνηγήσει τα αφεντικά στο χώρο δουλειάς και οι δυνάμεις καταστολής. Αυτοί είναι. Συστημικοί μέχρι το μεδούλι, γέννημα - θρέμμα ενός συστήματος που καταστρέφει το λαό. Γι' αυτό πολεμάνε το ΚΚΕ. Γιατί λέει στο λαό ότι πρέπει να οργανωθεί και να παλέψει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα και τα δεκανίκια του, όπως είναι και η «Χρυσή Αυγή».

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: