Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έγινε ενιαίο κόμμα για να διεκδικήσει το μπόνους των 50 εδρών.


Ιδρυτική δήλωση ως νέο πολιτικό κόμμα -αντί για συνασπισμός κομμάτων- υπέβαλε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο ΣΥΡΙΖΑ.



Σύμφωνα με την ιδρυτική δήλωση, το νέο κόμμα φέρει το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» με το ίδιο έμβλημα και προβλέπεται ότι διοικείται και εκπροσωπείται από 19μελή διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους: Αλέξιο Τσίπρα, πρόεδρο του κόμματος και της διοικούσας επιτροπής και τους Εμμανουήλ Γλέζο, Κωνσταντίνο Αθανασίου, Νικόλα Μανιό, Γεώργιο Νικολακάκη, Αντώνιο Νταβανέλλο, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Γεράσιμο Σπαθή, Νικόλαο Μπουζάνη, Ιωάννη Θεωνά, Παναγιώτη Λάμπρου, Γεώργιο Σαπουνά, Ευγένιο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Πουλάκη, Αλέξανδρο Καλίδη, Σοφία Σακοράφα, Ευσταθία Κωτσάκη, Σπυρίδωνα Κότσια και Δημήτριο Βίτσα.


Πηγή:www.real.gr

3 σχόλια:

jorje7 είπε...

Ωραια, ειναι υπερ του μπονους ο ΣΥΡΙΖΑ NΑΙ Η' ΟΧΙ;
Προτιθεται να το καταργησει ΝΑΙ Η' ΟΧΙ;

Ειναι υπερ τηλεμαχιας με μονο 2 αρχηγους ΝΑΙ Η' ΟΧΙ;
Aπλη αναλογικη;

Επειδη καποτε ουρλιαζε για καποια θεματα και τωρα σιωπα δεν σημαινει οτι ολοι ξεχασαμε

Red Star είπε...

Είναι σημαντικό ζήτημα το μπόνους και η απλή αναλογική. Νομίζω πως πρέπει το Κ.Κ.Ε στην επομένη βουλή να φέρει προς ψήφιση νέο εκλογικό νόμο.

Όσο για την τηλεμαχία πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα όπως το λες και εσύ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΗΣ !

makiskef είπε...

Τα πράγματα είναι απλά ...ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μαεστρία στη πολιτική και έκανε τις κωλοτούμπες του μετά την εκλογή του...ο Τσίπρας από κεκτημένη ταχύτητα ( σημείο των καιρών ) για εξουσία τις κάνει πριν....!!! Ίδια συνταγή με άλλον σεφ ....!!!