Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

H κυβέρνηση τρομοκρατεί το λαό συλλαμβάνοντας πολίτες στο Σύνταγμα.



Αναδημοσίευση άρθρου από την ιστοσελίδα του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

  

Η  αστυνομία  με μία κυκλωτική  κίνηση στρίμωξε  πολίτες- που  διαδήλωναν  ειρηνικά- μέσα σε στοά της Σταδίου στο ύψος της οδού Βουκουρεστίου και  συνέλαβε 23 αγωνιστές και τους μετέφερε στη ΓΑΔΑ   για εξακρίβωση …….στοιχείων.
 
·       Τα Κέντρο  από το πρωί αστυνομοκρατείται . Η κυβέρνηση πέτυχε να είναι περισσότεροι αστυνομικοί από το λαό που θα ήθελε να παρακολουθήσει την παρέλαση. Η αστυνομία ούτε στους γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στη συνηθισμένη μαθητική παρέλαση δεν  επέτρεψε να δουν τα παιδιά  τους .
 
·       Για το κλίμα τρομοκρατίας ευθύνη έχουν  και τα αριστερά κόμματα που μιλούσαν για προβοκάτσια από ημέρες με συνέπεια  να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι του. Αυτό επιθυμούσε και η κυβέρνηση.
 
·       Εκατοντάδες αγωνιστές συγκεντρώθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ και απαίτησαν να αφεθούν ελεύθεροι  οι συναγωνιστές  τους σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Η αλληλεγγύη εκδηλώθηκε έμπρακτα  και άμεσα.
 
·       Οι συλλήψεις αποδεικνύουν  το πανικό της κυβέρνησης. Η    υποταγμένη στην τρόικα κυβέρνηση  και οποιαδήποτε κυβέρνηση ακολουθήσει την πολιτική των μνημονίων πρέπει να γνωρίζει ότι από δω και πέρα θα έχει απέναντί της την οργή όλων των πολιτών. Και κανένας  κυβερνητικός δε θα έχει ύπνο. Έφεραν το λαό σε εξαθλίωση, θα εισπράξουν το αντίτιμο.

Πηγή:www.tometopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: