Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για τη επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας.


Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού 

Στην Ελλάδα του μνημονίου,χιλιάδες συμπολίτες μας μπορούν να βαφτίζονται λαθραίοι και να αντιμετωπίζονται συλλήβδην σαν εγκληματίες από τον κυρίαρχο λόγο της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των ΜΜΕ.
Το εμπόριο φόβου και τρομοκρατίας που επιχειρεί η μνημονιακή συμμαχία,φτάνει στο σημείο να μετατρέπει το κέντρο της Αθήνας σε υγειονομική ζώνη εντός της οποίας οι επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Η σημερινή επίδειξη δύναμης των δυνάμεων καταστολής απέναντι σε μετανάστες έξω από την Νομική,την ΑΣΟΕΕ και την Ομόνοια,είναι η πρώτη φάση του σχεδίου που ολοκληρώνεται με το στοίβαγμα ανθρώπων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που βαφτίζονται «κέντρα φιλοξενείας».
Το μεταναστευτικό ζήτημα δεν λύνεται με γκλόπ,χειροπέδες και κάγκελα.Στο σήμερα,απαιτείται πρώτα απ’όλα να απορρίψουμε στην πράξη τα σχέδια αυτών που ενισχύουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό και εκθρέφουν το μικρόβιο του ρατσισμού,κατέχοντας υπουργικούς θώκους.
Να μήν επιτρέψουμε τα πογκρόμ ενάντια στους αδύναμους,να γίνουν η καθημερινότητα μας στεκόμενοι στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που δεν είναι το πρόβλημα,αλλά έχουν τα ίδια προβλήματα με όλους τους ντόπιους.

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: