Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ.


Αύριο Κυριακή 11/3:

-- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πρέβεζα στην αίθουσα «ΟΑΣΗ» και ώρα 5.30 μ.μ. θα μιλήσει η Δ. Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς-Κορυδαλλού-Ρέντη του ΚΚΕ διοργανώνει στις 11 π.μ., συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα: «Μιλώντας στα παιδιά μας για την οικονομική κρίση». Θα μιλήσει ο Κ. Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ, του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πλειάδες» (Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών, Κορυδαλλός). Στο χώρο θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

-- Στις 11 π.μ. στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο, Λ. Ιωνίας 96, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ.
-- Σε εκδήλωση της ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ, στο Πνευματικό Κέντρο (πρώην λαϊκή αγορά) στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Δ. Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
-- Σε πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις 11 π.μ. στην παραλία Αμφιλοχίας και στο δημαρχείο της Βόνιτσας στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Ν. Μωραΐτης.
-- Στις 11.30 π.μ. στο Γαλάτσι (περιοχή Καραγιαννέικα) στο καφενείο «ΛΕΣΒΙΟ», συγκέντρωση με τον Γ. Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: