Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Απόστολος Κακλαμάνης νέος πρωθυπουργός της χώρας (;) Άρθρο του Red Star.


Αν και όλα είναι πιθανά στην Μπανανία που ζούμε (για αυτό και το ερωτηματικό στον τίτλο ) , μάλλον αποφασίσανε για τον αχυράνθρωπο που θα μας κυβερνά για 3(;) μήνες...χρόνια...ποιος ξέρει.
Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε από το κωμικοτραγικό καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ότι νέος καθεστωτικός πρωθυπουργός θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.Έχει καεί το χαρτί του Λουκά Παπαδήμου και όπως ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχτηκε και αυτός τον Απ.Κακλαμάνη.Άρα πλέον μιλάμε ότι είναι ακλόνητο φαβορί χωρίς αντίπαλο.Σήμερα το μεσημέρι θα δούμε την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου.Ο Απ.Κακλαμάνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής πολιτικός στους ψηφοφόρους της Ν.Δ (και σαφέστατα του ΠΑ.ΣΟ.Κ). Επίσης δεν θεωρείται "ενδοτικός" αλλά "πατριώτης" όπως έλεγαν στελέχη της δεξιάς παράταξης.Για τους δε γιαλαντζί αριστερούς ο Απ.Κακλαμάνης είναι αντιαμερικάνος ! Δεν θα διαφωνήσουν στο πρόσωπο του λοιπόν ούτε ο Καρατζαφύρερ, ούτε οι μνημονιακοί Ντόρα Μπακογιάννη και Φώτης Κουβέλης.

Το τσίρκο τελειώνει την παράσταση του και ως νέος σωτήρας ο Κακλαμάνης ( ναι αυτός που έφερε την χώρα σε αυτό το χάλι μαζί με τους άλλους καθεστωτικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ ) θα υμνηθεί από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: