Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΛΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ: ''ΣΟΚ'' Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!.ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ!



Μεγάλο επικοινωνιακό στραπάτσο τρώει στην Ευρώπη, η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου λόγω της συμμετοχής του ΛΑΟΣ στους κόλπους της.
Είναι χαρακτηριστικό πώς μέχρι και το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα,  πουέχει ενστερνιστεί πλήρως τα νεοφιλελεύθερα δόγματα και το οποίο εξυπηρετεί με διαχρονική συνέπεια τα συμφέροντα του γαλλικού ιμπεριαλισμού, εξέφρασε με τον πλέον επίσημο τρόπο τη δυσαρέσκειάτου. Γεγονός, έτσι και αλλιώς "πρωτοφανές" στους κόλπους της "κομματικής διπλωματίας" δεδομένης της πλειοψηφικής συμμετοχής του "αδελφού"ΠΑΣΟΚ στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Στην ανακοίνωσή του που εκδόθηκε το Σάββατο το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, σημειώνει πως «H είσοδος της Ακρας Δεξιάς (ΛΑΟΣ) στη ελληνική κυβέρνηση είναι για τους σοσιαλιστές ένα σοκ»προσθέτοντας ότι «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν».
 Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: