Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις μετά την συνάντηση της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε Αλέκας Παπαρήγα με αντιπροσωπεία της ΟΛΜE: Ταυτίζουν την έξοδο από την κρίση με την εξαθλίωση των Ελλήνων.



Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και τις ευρωπαϊκές ηγεσίες εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με την Άγκελα Μέρκελ.
«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι, όχι μόνο η κυρία Μέρκελ αλλά και ο κ. Παπανδρέου, όλη η πολιτική ηγεσία της ΕΕ ταυτίζουν τη διέξοδο από την κρίση με την εξαθλίωση του ελληνικού λαού», τόνισε η κ. Παπαρήγα.
Μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση για προπαγάνδα εις βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, με στόχο «να τους οδηγήσει στη ριζική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, στην κυριαρχία των ελαστικών μορφών απασχόλησης».

Επίσης, στήριξε πλήρως τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, καθώς το εκπαιδευτικό σύστημα «δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς έναν καλά αμειβόμενο εκπαιδευτικό χωρίς δεύτερη δουλειά. Με μικρότερο αριθμό μαθητών μέσα στην τάξη, προκειμένου να κάνει ένα σύνθετο εκπαιδευτικό έργο».
Επίσης, κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν και να αντιδράσουν με πράξεις, κι όχι μόνο με διακηρύξεις στους φόρους, καθώς η κυβέρνηση «από τη μία τσέπη θα μας παίρνει τη μείωση των μισθών και ό,τι αφήνει από τους μισθούς θα μας τα παίρνει από τη φορολογία».

Πηγή:www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: