Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση δέχτηκαν στελέχη της ΚΝΕ στο Αιγάλεω



«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται, δεν εκφοβίζονται», αναφέρει σε δήλωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της ΚΝΕ στο Αιγάλεω.

«Καταγγέλλουμε την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν δύο στελέχη της ΚΝΕ χθες το βράδυ στο Αιγάλεω, καθώς προπαγάνδιζαν τις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, από ομάδα τραμπούκων που επιτέθηκε στα στελέχη της ΚΝΕ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

«Η προσπάθεια όλων αυτών που επιδιώκουν να περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα αποτύχει όποια μέσα και αν χρησιμοποιήσουν, όσα φασιστοειδή και τραμπούκους κι αν επιστρατεύσουν. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται, δεν εκφοβίζονται» αναφέρει η ανακοίνωση, καλώντας ταυτόχρονα «τους νέους και τις νέες απ’ τα εργατικά - λαϊκά στρώματα να δώσουν άμεσα απάντηση με το βροντερό τους παρών στις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, που θα κορυφωθούν με ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη στις 21.30 το βράδυ».

ΠΗΓΗ-WWW.NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: