Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗ.Κ.ΚΙ: Ώρα μηδέν



Με αφορμή την συζήτηση για την 3ης Σεπτέμβρη, η οποία συνέπεσε με την επίσημη προαναγγελία της «διατεταγμένης πτώχευσης» της χώρας από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες νέων αβάσταχτων φόρων με είσπραξή τους μέσω των… λογαριασμών της ΔΕΗ και της απειλής της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος(!) το ΔΗΚΚΙ θέλει να σημειώσει τα εξής:

Οι αξίες και οι αρχές της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη δεν γνώρισαν μόνο την προδοσία. Χρησιμοποιήθηκαν και ως ένα είδος άλλοθι για τη συντηρητικοποίηση, την υποταγή και εκφυλισμό του ριζοσπαστισμού που κληροδότησαν τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Η μεθόδευση αυτή απεδείχθη καίριας σημασίας για τη σταδιακή εξουδετέρωση του λαϊκού παράγοντα την τελευταία 25ετία και την ακώλυτη έλευση του καθεστώτος της ξένης κατοχής και της οικονομικής λεηλασίας του τόπου με αρχή το Μνημόνιο 1 και τη δανειακή σύμβαση της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου την άνοιξη του 2010.
Έτσι φθάσαμε στην 10η Σεπτεμβρίου του 2011 και στην ΔΕΘ από όπου, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πρωθυπουργός αυτής της χώρας δεν απευθύνθηκε στον Ελληνικό λαό! Απευθύνθηκε στα ξένα αφεντικά του και στην παρασιτική πολιτική-οικονομική ολιγαρχία της 25ετίας που μας οδήγησε εδώ, για να πείσει ότι αποτελεί τον ικανότερο εγγυητή του στραγγαλισμού ενός έθνους και ενός λαού, ότι αποτελεί άξιον κουΐσλιγκ και σαράφη του πρωτοφανούς πειράματος απαλλοτρίωσης και εξανδραποδισμού μιας ολόκληρης χώρας.
Με την πρωτοκαθεδρία και την ιδεολογική ηγεμονία ενός μεταλλαγμένου - νέου ΠΑΣΟΚ, ιδίως μετά την είσοδο της Νέας Τάξης πραγμάτων στη διεθνή σκηνή το 1989-1990, η Ελλάδα τέθηκε σε τροχιά ξένης κηδεμονίας και παραίτησής της από τα δικαιώματα του «εθνικού κράτους», διάλυσης του παραγωγικού της ιστού και σχεδιασμένης-εισαγόμενης πολιτισμικής παρακμής και κρίσης του κοινωνικού της ιστού.
Η «Ευρωπαϊκή Ιδέα» με τα κέρδη απ΄ τον καζινο-καπιταλισμό των «αγορών» τα οποία θα αντικαθιστούσαν τα σύνορα, την εθνική οικονομία και την παραγωγή, θα υποκαθιστούσαν τις ιδεολογίες, το έθνος, την εργασία και την μεσαία τάξη με το «παγκόσμιο χωριό» και την «κοινωνία των τραπεζών», λειτούργησε ως νέα «Μεγάλη Ιδέα» για την χώρα. Παρέδωσε την πολιτική της διεύθυνση στα κέντρα της Παγκοσμιοποίησης και του δίδυμού της Νεοφιλελευθερισμού, στο Μάαστριχτ, το ΕΥΡΩ και τα εγχώρια καρτέλ των τραπεζιτών και των media, για να καταλήξει ταχύτατα και στην διαφθορά και τον εκμαυλισμό της «πολιτικής τάξης της Μεταπολίτευσης» η οποία θέλει τώρα να συμπαρασύρει στην πτώση της και τη χώρα, να την εγκλωβίσει στην κατάρρευση και την εθνική καταστροφή.
Εθνική καταστροφή, η οποία επέρχεται με την αρπαγή του εθνικού πλούτου και τον ταξικό Μεσαίωνα τον οποίο απαιτεί, μέσω της Ε. Ένωσης, ο Ευρωπαϊκός Βορράς ενώ, με μια καθολική ομερτά σιωπής, αποκρύπτεται η ταυτόχρονα συντελούμενη από τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ διχοτόμηση της ζώνης Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη και η υπονόμευση της ίδιας της γεωπολιτικής υπόστασης και του μέλλοντος της χώρας μας και του Ελληνισμού.
Εθνική καταστροφή, η οποία δεν μπορεί πλέον να αποφευχθεί παρά με έναν τρόπο: Την άμεση δημοκρατική Εξέγερση του λαού και την δυναμική παρέμβασή του για μια άλλη εξουσία! Ήδη, οι μεγάλες διαδηλώσεις στη ΔΕΘ υπογράφουν την αντίστροφη μέτρηση για τη κυβέρνηση και όλο το καθεστώς των σαράφηδων και των προθύμων της ξένης κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: