Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ».Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις.


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες περιοχές της χώρας. Με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό», το Φεστιβάλ ήδη «ταξίδεψε» σε εκατοντάδες μέρη στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το Σεπτέμβρη σε πολλές πόλεις της χώρας και στηνΑθήνα με το κεντρικό Φεστιβάλ στις 15 - 16 - 17 Σεπτέμβρη στο «πάρκο Τρίτση».
Για αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
-- Αύριο Τετάρτη στη Λαμία στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης της Ν. Μαγνησίας στις 8 μ.μ. με ομιλητές τον Γ. Οικονόμου μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕμ και την Δ. Λάππα μέλος του ΣΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

-- Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης, στις 8 μ.μ., στα Ζαρουχλέικα στην Πάτρα, στο αίθριο των Εργατικών Κατοικιών και στη Νάουσα στο κιόσκι στο δημοτικό πάρκο.
-- Το Σάββατο 27 Αυγούστου στην Κεφαλονιά, στη Νομαρχία Αργοστολίου, με ομιλητή τον Γ. Χριστοδούλου, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ, και στη Βέροια στην πλατεία Αγ. Αναργύρων.
Στη Θεσσαλία
Πολιτικές συγκεντρώσεις - συζητήσεις διοργανώνει αυτή και την επόμενη εβδομάδα το ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ καλώντας σε λαϊκή αντεπίθεση για αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία. Εκδηλώσεις θα γίνουν: Στη Λάρισα την Πέμπτη 25/8 στις 9 μ.μ. στο κηποθέατρο «Αλκαζάρ», στην Καρδίτσα την Παρασκευή 26/8 στις 8.30 στο Παυσίλυπο και σταΤρίκαλα την Τετάρτη 31/8 στις 9 μ.μ. στο Αχίλλειο. Ομιλητής θα είναι ο Βασ. Μεταξάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: