Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητεί Έλληνα ακροδεξιό ιδρυτικό στέλεχος της αντιισλαμικής οργάνωσης PCCTS Ναΐτες Ιππότες στην οποία συμμετείχε ο Νορβηγός τρομοκράτης.



Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ μετά το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον 32χρονο Νορβηγό «μακελάρη» Άντερς Μπρέιβικ το οποίο δεν αποκλείεται να φτάνει και στην Ελλάδα για δύο λόγους… Ηταν πολλές οι αναφορές του Μπρέϊβικ στην Ελλάδα, στο 1.500 αντιισλαμικό μανιφέστο του. Επιπλέον ένας Έλληνας ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της αντιισλαμικής οργάνωσης Ναΐτες Ιππότες, η οποία συστάθηκε μετά από συνάντηση του Μπρέιβικ με 8 εκπροσώπους ευρωπαϊκών χωρών στο Λονδίνο το 2002.
Η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την Ιντερπόλ αναζητά τον “ελληνικό σύνδεσμο” ή τους ελληνικούς συνδέσμους του Μπρέϊβικ.
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών της Νορβηγίας και της Ιντερπόλ έχει μπει ο σκληρός δίσκος του μακελάρη και οι επαφές που είχε μέσω του διαδικτύου με ομοϊδεάτες του ανά τον κόσμο. Ο φόβος για ανάλογα χτυπήματα είναι διάχυτος. Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα λαμβάνονται σε πολλές χώρες.
Στη σελίδα 817 του μανιφέστου του με τίτλο “2083: Μια ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας” φαίνεται ότι ανάμεσα στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης PCCTS Ναΐτες Ιππότες υπήρχε και ένας Έλληνας.
Ο Μπρέιβικ αναφέρει συγκεκριμένα ότι έγιναν δύο συγκεντρώσεις στις οποίες μετείχαν από τέσσερα ιδρυτικά μέλη και ένας οικοδεσπότης στο Λονδίνο τον Απρίλιο 2002.
Ονόματα δεν αναγράφονται αλλά αναγράφονται εθνικότητες των συμμετεχόντων.
Είναι δύο Άγγλοι, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ρώσος, ένας Ολλανδός, ένας Σέρβος, ένας Έλληνας και ένας Νορβηγός (προφανώς ο ίδιος ο Μπρέιβικ).
 ΠΗΓΗ:WWW.ZOOMNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: