Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Για εξαπάτηση των ταξιτζήδων μιλάει ο Τσίπρας


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του με το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί Αττικής κατήγγειλε την στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της απελευθέρωσης των αδειών ταξί.


«Η κυβέρνηση εξαπάτησε μια επαγγελματική κατηγορία που αριθμεί πάνω από 55.000 επαγγελματίες, τους υποσχέθηκε πράγματα τα οποία δεν τηρεί» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση έχει ενιαία γραμμή ή «το μόνο που κάνει είναι να εξυπηρετεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
Να εφαρμόζει πιστά τις επιταγές του Δ.Ν.Τ. που ξεκληρίζουν τη μεσαία τάξη και ενισχύουν ακόμη περισσότερο τους οικονομικά ισχυρούς».

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρότι η χώρα μας έχει τη μεγαλύτερη αναλογία ταξί ανά κάτοικο, το νομοσχέδιο θα αυξήσει τον αριθμό των ταξί και θα δημιουργήσει στην πραγματικότητα προϋποθέσεις δημιουργίας καρτέλ. «Θα έρθουν εταιρείες οι οποίες δεν θα έχουν πλαφόν στις άδειες και θα έχουν τους «μαύρους» οδηγούς να δουλεύουν με 20 ευρώ και ταυτόχρονα θα οδηγηθούμε και σε ένα μεγάλο αριθμό ταξί στις μεγάλες πόλεις, πράγμα το οποίο θα είναι ιδιαίτερα επώδυνο και για το περιβάλλον» εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας.



ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR     

Δεν υπάρχουν σχόλια: