Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

30 ΜΑΗ 6μ.μ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ).ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ




30 ΜΑΗ 6μ.μ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)



Η επίθεση της κυβέρνησης, ΝΔ, των κομμάτων που τη στηρίζουν, Τρόϊκας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» που συζητά το υπουργικό συμβούλιο και θα έρθει για ψήφιση στην βουλή σαρώνει ότι απέμεινε από τα εργασιακά δικαιώματα. Ταυτόχρονα προωθεί μαζικά την ιδιωτικοποίηση όσων επιχειρήσεων υπάρχει κρατική συμμετοχή. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΚΑΖΙΝΟ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΝΜΙΟ κλπ.
Την ίδια στιγμή στον δημόσιο τομέα προωθείται νέα μείωση μισθών μέσα από το νέο μισθολόγιο, αύξηση των ωρών εργασίας , μείωση αριθμού εργαζόμενων μιλούν για 150.000 απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να ενωθούν, να συμπορευτούν με το ΠΑΜΕ κατά της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και των κομμάτων τους και του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού. Τώρα πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας προκειμένου να υπερασπίσουμε αποτελεσματικά τα δικαιώματα μας..
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους συνδικαλιστές, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, τις επιτροπές αγώνα, τις σωματειακές επιτροπές, τους εργαζόμενους στο δημόσιο , τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, πρώην ΔΕΚΟ της Αττικής σε πλατιά σύσκεψη την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΗ στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Imperial (σταθμό μετρό Μεταξουργείο) με θέμα:

«Συζήτηση για τις ανατροπές σε μισθούς, εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο (Ενιαίο μισθολόγιο, αύξηση ωρών εργασίας, μετατάξεις κ.λ.π) ιδιωτικοποιήσεις (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΝΠΕ , ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ κ.λ.π) Απολύσεις.
Με Σχέδιο να απαντήσουμε στην αντιλαϊκή λαίλαπα κλιμακώνοντας την πάλη μας το επόμενο διάστημα».

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: