Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το παιχνίδι ήταν στημένο και ο Γιωργάκης Παπανδρέου αρχιψεύταρος σαν τον πατέρα και τον παππού του.O ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ WWW.ISKRA.GR

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2009 ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΝΤ!
ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Σαν βόμβα έπεσε την Κυριακή (20.2) η κυνική ομολογίατου επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν ότι από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη ο Γ. Παπανδρέουζητούσε εναγωνίως από τον ίδιο να παρέμβει το ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Η ομολογία αυτή του επικεφαλής του ΔΝΤ, δεν διαψεύστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και η οποία στην ουσία «καρφώνει» για άγνωστους λόγους το Γ. Παπανδρέου, εκθέτει βάναυσα καιανεπανόρθωτα τον τελευταίο στον ελληνικό λαό.
Και αυτό διότι ο Γ. Παπανδρέου διέψευδε σε όλους τους τόνους και μετά βδελυγμίας, ότι προετοίμαζε ο ίδιος την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα.

Αντίθετα ισχυριζόταν, προς πάσα κατεύθυνση ότι το ΔΝΤ, μαζί με την τρόικα, του επροτάθη ως πακέτοαπό την ΕΕ και με το δίλημμα: ή όλο ή τίποτα!

Επιβεβαιώνεται, έτσι, ότι ο Γ. Παπανδρέου υπήρξε (ή χρησιμοποιήθηκε) ως το όχημα για τη μονιμότερη είσοδο του ΔΝΤ στην ευρωζώνη, πράγμα που έχει διαμορφώσει ένα νέο ακόμα πιο επαχθές οικονομικό αλλά και πολιτικό τοπίο στην ήπειρο, με τη συγκρότηση ενός οικονομικού ΝΑΤΟ, χειρότερου, ίσως, από το πολιτικό-στρατιωτικό!
Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: