Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η Νεολαία Συνασπισμού, καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Σύνταγμα, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα του Υπουργού Εξωτερικών και αναπληρωτή Πρωθυπουργού του Ισραήλ και πρόεδρου του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν.

Κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τετάρτη 12/1 στις 18:00 για την επίσκεψη του αναπληρωτή Πρωθυπουργού του Ισραήλ


Η Νεολαία Συνασπισμού, καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Σύνταγμα, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα του Υπουργού Εξωτερικών και αναπληρωτή Πρωθυπουργού του Ισραήλ και πρόεδρου του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν. Για εμάς, είναι ανεπιθύμητος, όπως ανεπιθύμητη είναι και η αναβάθμιση των σχέσεων Ελληνικής-Ισραηλινής κυβέρνησης.
Αντί για καλεσμένος στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι "καλεσμένος" στα διεθνή δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Ο Λίμπερμαν είναι από τα πιο ακραία στοιχεία της Ισραηλινής εγκληματικής πολιτικής απέναντι στους Παλαιστίνιους, από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του τείχους, των επικοισμών, των ρατσιστικών πολιτικών για τους Παλαιστίνιους που μένουν στο Ισραήλ και της πολιτικής της εξαφάνισης του παλαιστινιακού λαού.
Η Νεολαία Συνασπισμού, μαζί με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας, για την απόσυρση του ισραηλινού στρατού κατοχής και για την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του '67. 
Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ακόμα και μες στο Ισραήλ, υπάρχουν άνθρωποι και συλλογικότητες που αντιστέκονται στις βάρβαρες πολιτικές της κυβέρνησής τους, αγωνίζονται για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη και μάλιστα πολλές φορές με μεγάλο κίνδυνο, λόγω του εκφασισμού της δημόσιας ζωής στο Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: