Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πανεργατικός ξεσηκωμός. Γενική Απεργία

syntonismos_15dec.gif
Απεργιακή Συγκέντρωση, Τετάρτη 15 Δεκέμβρη, 10.30 π.μ., Μουσείο-Πολυτεχνείο.


Η απεργία της 15 Δεκέμβρη μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε έναν μαζικό σταθμό εργατικής αντίστασης στα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά οδηγεί εκατομμύρια εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στη φτώχεια, στην άγρια εκμετάλλευση, στην ελαστική εργασία, στην ανεργία.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «Απαιτείται σήμερα ένας πανεργατικός ξεσηκωμός, ένα παλλαϊκό μαζικό κίνημα νίκης και ανατροπής, πολιτικά επικίνδυνο και μαχητικό, που θα μετατρέψει την πορεία προς την πανελλαδική απεργία της 15 Δεκέμβρη, την ίδια την απεργία και τη συνέχειά της, σε κοινωνικό σεισμό που θα γκρεμίσει την επιδρομή κυβέρνησης – εργοδοτών – τρόικας.»
Σε απόφασή του, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καλεί τους εργαζόμενους να κάνουν την οργή μαζικό κίνημα ανατροπής! Στις 15 Δεκέμβρη απεργούμε όλοι!
Το ΝΑΡ, η νΚΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη στις 10.30 στο Μουσείο-Πολυτεχνείο, και στη συγκρότηση ενός μαχητικού μπλοκ της ταξικής πτέρυγας του εργατικού κινήματος με πολιτικό περιεχόμενο ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: